Rumy Arrangé, které vycházejí z dávné tradice ze 17. století, vyjadřují dědictví ostrova Réunion. Spojením rumu, koření a tropického ovoce značka navazuje na tradici původem z Réunionu.
Báječná chuťová kombinace banánu a kokosu. Tyto chutě oslavují tropickou povahu ostrova Réunion a evokují na slunci uzrálé banány a oblíbené místní kokosové bonbony.
Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrub je nefiltrovaný svrchně kvašený pivo. Aroma tohoto piva je ovocné a plné kvasinek.
Objednávku lze provést s minimálním počtem 24 kusů.
Bumbu Original Barbados je prémiový spirit drink s výraznými vanilkovými tóny a jemnou karamelovou vůní. Chuť je bohatá na pražené ořechy, skořici a ovoce, s mírně sladkým závěrem.
Známý svou výjimečnou sladkostí, hloubkou a elegancí. Elixír, pojmenovaný po brazilském průkopníkovi letectví A. Santos-Dumontovi, kombinuje exotickou duši Jižní Ameriky s nejlepším dánským řemeslným zpracováním.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Malin byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Do historické řady Isautier byla přidána nová příchuť. V důstojné tradici ikony flambovaného banánu, přichází novinka zaměřená na kulatost, ovocnost a nenasytnost. Je to právě mango, toto symbolické tropické ovoce, které Isautier vybral a sublimoval v Arrangé.
Primitivo di Manduria Gran Maestro je kvalitní zástupce své odrůdy z podoblasti Manduria v Puglii.
Rodina Vedova začala budovat vlastní vinice a hospodářskou usedlost v 50. letech minulého století. Sídlí v srdci oblasti Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes zde patří k jednomu z největších a nejznámějších vinařství.
Rumy Arrangé, které vycházejí z dávné tradice ze 17. století, vyjadřují dědictví ostrova Réunion. Spojením rumu, koření a tropického ovoce značka navazuje na tradici původem z Réunionu. Již v 15. století dávali námořníci na cestě z Indie koření a ovoce do alkoholu, aby je zakonzervovali. Z toho vznikla na ostrově Réunion kreolská tradice rumu arrangé (bílý rum, koření, listy a slupky plodů).
Vaječný likér Bartida Original je mezi českými výrobky charakteristický svým nejvyšším podílem vaječných žloutků. Za jeho vynikající chutí stojí také prvotřídní smetana a třtinový cukr.
Vypráví se, že před víc než čtyřmi desítkami let seděli v horské chatě čtyři přátelé a uvažovali nad drinkem, který by je pořádně zahřál. Šikovný barman namixoval horký nápoj z mléka, brandy a vaječného koňaku, který podával ještě za tepla. A bombardino bylo na světě.
Ramón Bilbao Reserva je červené víno pocházející z vinařství La Recilla, Valdegaru, Ozaku a La Olivera, kde roste v ideálních podmínkách. Výsledkem jsou výjimečná vína, která svůj konečný charakter získávají po mísení.
Hrozny Primitivo a Susumaniello pocházejí z vinic v Salentu. Kvašení probíhá při kontrolované teplotě 25-28 °C po dobu 10 dnů.
Espero Creole Elixir je vynikající směs různých dominikánských rumů zrajících metodou solera 7-12 let. Poté se v rumu macerují hrozinky a sladká šťáva se vmíchává zpátky do rumu, který získává charakteristickou jemnou sladkou chuť.
Diplomático Reserva Exclusiva 12 Aňos je špičkovým produktem značky Diplomático. Je držitelem řady mezinárodních ocenění. Voní jako pomerančová kůra, hnědý cukr a skořice. Chuť je opravdu velmi příjemná a nasládlá, s tóny ovoce a dubu.
Luxusní a vynikající směs barbadoského bohatství a francouzského Savoir-Faire, která vytváří neuvěřitelně lahodný rum, který byl poprvé uveden na trh na oslavu Master Blendera, Alexandra Gabriela.
Rodina Vedova začala budovat vlastní vinice a hospodářskou usedlost v 50. letech minulého století. Sídlí v srdci oblasti Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes zde patří k jednomu z největších a nejznámějších vinařství.
Tiché, bílé polosladké víno slámově žluté barvy s komplexní, intenzívní vůní a s výraznými tóny tropického a exotického ovoce. Po ochutnání vás zaujme plná, strukturovaná chuť jablek a hrušek, i harmonická kyselinka s dotykem opečeného chleba a vanilky.
Espero Creole Coconut & Rum je ideální pro milovníky kokosové příchutě. Tento tmavý rumový likér kombinuje to nejlepší z mladého dominikánského rumu z melasy s vydatnými přírodními tóny zralých kokosů.
Lihovarník Rémy Cointreau odcestoval do Brazílie v roce 1985 a objevil pro sebe mučenku. Z chutné a jedinečné chuti vyvinul recepturu obzvláště jemného ovocného likéru.
Spojením kouzelného receptu s vědomostmi, zkušenostmi a tradicí vznikl zajímavý jemný likér Espero Orient.
Se Sarti Rosa představuje House of Sarti svou nejnovější likérovou specialitu, která zachycuje podstatu středomořské ovocnosti.
Zrál celých 12 let poté podnikl cestu do Evropy, kde jeho zrání pokračovalo další 4 roky. Díky tomuto kombinovanému staření můžete v rumu Orinoco objevit jedinečnou aromatickou bohatost.
Rum zrál 14 let v amerických sudech po bourbonu, zcela v tropickém klimatu, což mu dodává obzvlášť intenzivní dřevitý tón a hloubku. S výrazným obsahem alkoholu 62 % byla lahvována v přirozené sudové pevnosti – bez cukru, barviv a přísad.
Vyniká svou mimořádnou čistotou a jemně kořenitou charakteristikou, díky níž se stává ideálním základem pro rozmanité nápojové kreace. Její rafinovaná elegance ji předurčuje zejména k použití v míchaných koktejlech a long drincích.
Tato whisky zraje 3-4 roky a destiluje se v palírně Lawrenceburg Distillery v Indianě. Pro konečné lahvování je pečlivě ručně přivedeno na pitnou sílu v historické palírně James E. Pepper pomocí vody z historické vápencové studny.
Vydejte se s námi na cestu chutí, která propojí svět rumu, portského a bourbonu. Čeká vás unikátní degustace, kde objevíte nejen šest prémiových rumů, ale také portské a bourbon.
Charakteristická single malt whisky se destiluje v palírně Yoichi, která se nachází v malém přístavním městě Yoichi na Hokkaidu, a zrála 10 let v dubových sudech. Podmínky na ostrově velmi připomínají Skotsko: drsné klima, čistá horská jezera a dostupnost rašeliny a ječmene.
Třetí exemplář z kolekce Black Gem je Black Spinel. Inspirovaný jedním z nejvzácnějších drahokamů, který se vyskytují v půdě v oblasti Karibiku a střední Ameriky.
Koňak Hardy představuje výjimečné řemeslo a tradici, která se ve Francii udržuje již pět generací. Renomovaný Maison Hardy, založený v roce 1863, pochází z okouzlujícího regionu Charente.
Lihovar se nachází v přírodním jeskynním systému, který byl původně vybudován jako železniční tunel, ale později byl přeměněn na ideální prostředí pro zrání whisky.
Recept pochází z Indonésie a do Nizozemska ho přivezl voják. Dodnes likér vyrábí společnost Bols, založená v roce 1575, která je nejen nejstarší, ale také jednou z největších značek nápojů na světě.
Silný rašelinový tón se harmonicky snoubí se slanými mořskými řasami a svěžími ovocnými nuancemi, což dodává whisky působivou komplexnost.
Báječná chuťová kombinace banánu a kokosu. Tyto chutě oslavují tropickou povahu ostrova Réunion a evokují na slunci uzrálé banány a oblíbené místní kokosové bonbony.
Barahona, často také označovaná jako Santo Domingo Barahona, pochází právě z provincie Barahona v jihozápadní části Dominikánské republiky. Je považována za nejlepší kávu produkovanou v této zemi.
Nazvaná podle stejnojmenného románu sira Waltera Scotta, představuje dokonalou harmonii historie, řemeslné zručnosti a vytříbeného vkusu. Plněna je do charakteristické fasetované láhve.
Disaronno Originale je světově proslulý italský mandlový likér, který potěší svou jedinečnou vůní a jemnou, plnou sladkostí.
Tequila 1800 Blanco odpočívala 15 dnů v amerických dubových sudech. Má krásnou vůni po sladké paprice, koření a pepři. V chuti je hladká, jemně nasládlá po ovoci a paprice. Dodnes se vyrábí podle originální receptury pečlivým procesem, 100% z agáve.
Výrazný a výjimečný gin, který jedinečným způsobem kombinuje tradici a řemeslnou zručnost irské destilace. Vyrábí se ze 100% irského sladového ječmene a nejprve se čtyřikrát destiluje v měděných destilačních kotlích.
1800 Reposado Tequila je 100% vyrobená z modré agáve. Má zlatou barvu, krásnou vůni po suché trávě a hlubokou lahodnou chuť. Byla dvakrát destilovaná a zrála 6 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu.
Lahodný a originální doplněk, který ozvláštní každé posezení. Tato paštika potěší všechny, kteří mají rádi vyváženou kombinaci šťavnatého masa, jemné sladkosti cibulky a pikantního nádechu chilli.
Připravte se na jedinečný večer plný rumového dobrodružství, jaké jste ještě nezažili! Tentokrát vás čeká ochutnávka výjimečných lahví, které jsou vzácné a naprosto neodolatelné.
Speciální kombinace čerstvého sladu, který je během zpracování kouřen spolu s rašelinou a vřesem pocházejícími z dánských vřesovišť, vytváří jedinečný základ pro tuto whisky.
J. Bally Vieux Rhum je karibský rum z Martiniku, který je ve světě proslulý svým jedinečným pyramidovým tvarem lahve. V jeho chuti i aroma je cítit zralé ovoce, koření a dřevo.
Bumbu Original Barbados je prémiový spirit drink s výraznými vanilkovými tóny a jemnou karamelovou vůní. Chuť je bohatá na pražené ořechy, skořici a ovoce, s mírně sladkým závěrem.
Navy Island XO se vyrábí tradičním jamajským způsobem, tedy kotlíkovou destilací v malých várkách. Je to vynikající blend vybraných jamajských rumů, které zrají v tropickém klimatu v sudech po bourbonu.
Ručně vyráběný rum, do kterého se přidávají pouze přírodní ostrovní kokosové ořechy. Vzniká na malebném karibském ostrově Svatý Kryštof. Rodinný podnik zde založil v roce 1986 Bob Brinley, který nyní působí jako jeho předseda.
Ručně vyráběný rum, do kterého se přidává přírodní citrusová šťáva z tahitské limetky. Vzniká na malebném karibském ostrově Svatý Kryštof. Rodinný podnik zde založil v roce 1986 Bob Brinley, který nyní působí jako jeho předseda.
Ručně vyráběný rum, do kterého se přidává přírodní brazilská káva. Vzniká na malebném karibském ostrově Svatý Kryštof. Rodinný podnik zde založil v roce 1986 Bob Brinley, který nyní působí jako jeho předseda.
"Rum first, Questions later." Tričko pro všechny milovníky rumu. Velikost S, 100% bavlna
Sbírka Heavenly Cask Collection, kterou iniciovala Ron Zacapa Master Blender Lorena Vásquez, pokračuje. Následník La Doma je Ron Zacapa El Alma duše sudu. Základem byla směs 6 až 24 let po procesu Solera ve dvou typech ex-bourbonových sudů – jeden speciálně vypálený – a dále rumy zrající v ex-Oloroso a ex-Pedro Ximénez po sherry sudech.
The Real McCoy Single Blended 12yo stárne dvanáct let v amerických sudech po bourbonu. Ve vůní cítíme pomeranče, dubové dřevo, pepř, vanilku a vlašské ořechy. Chuť je kouřová a sladká po citrusech, malinách, banánech, karamelu a vanilce.
Ručně vyráběný rum, do kterého se přidává přírodní brazilské mango. Vzniká na malebném karibském ostrově Svatý Kryštof. Rodinný podnik zde založil v roce 1986 Bob Brinley, který nyní působí jako jeho předseda.
Ocean's Atlantic Edition 1997 je skvělý rum z Kanárských ostrovů. Lihovar klade zvláštní důraz na vysokou kvalitu, design lahve a zářící zlatá červená láká k ochutnání. Je to směs několika vysoce kvalitních destilátů.
Espero Extra Anejo XO je směsí velmi starých dominikánských rumů, které zrály minimálně 12 a 18 let systémem solera a historických, 6 až 12 let starých rumů z Barbadosu, Jamajky, Trinidadu a Guayany.
Ručně vyráběný rum, do kterého se přidává přírodní madagaskarská vanilka. Vzniká na malebném karibském ostrově Svatý Kryštof. Rodinný podnik zde založil v roce 1986 Bob Brinley, který nyní působí jako jeho předseda.









