Božkov rumy, Strana 15
Stránka 15 z 51 -
1012 položek celkem
Cihuatán Artesano je edice inspirovaná legendou o Gucumatzovi, mayském bohu zemědělství a tvořivosti. Základem je směs melasových rumů z kolonového destilačního zařízení, která odpočívá 10 let v sudech po bourbonu.
Kombinace pečlivě vybraných surovin a sofistikovaného procesu zrání v různých sudech - včetně francouzského, amerického a slavonského dubu - dává tomuto rumu výjimečnou komplexnost a hloubku.
Capitan Bucanero Elixir je elegantní sedmiletý rum z Dominikánské Republiky, jehož intenzivní vůně vám spolu s jeho skvělou chutí nepochybně učaruje.
Bumbu XO je rum plný karamelových, vanilkových a pomerančových tónů s nádechem opékaného dubu. Zrál v sudech po bourbonu a poté dozrával ve španělských sudech po sherry.
Bumbu Original Barbados je prémiový spirit drink s výraznými vanilkovými tóny a jemnou karamelovou vůní. Chuť je bohatá na pražené ořechy, skořici a ovoce, s mírně sladkým závěrem.
Tento hnědý rum zraje 5 až 8 let v dubových sudech. Jeho vůně připomíná kokos a spálené crème brûlée.
Botran Rare Blend Ex-Agave Spirit Cask je třetí limitovanou edicí řady Rare Blend. Představuje speciální výběr rumů z archivů značky, které byly na závěr uloženy do sudů po destilátu z agáve.
Na první pohled zaujme krásná barva mahagonového dřeva a nádherná lahev. Jeho aroma je plné tónů tropického ovoce a pražených ořechů. V chuti se přidává čokoláda.
Vzniká v jedné z největších palíren na Jamajce, Appleton Estate, která je díky své 350 let dlouhé historii vždy zárukou vysoké kvality a skvělé chuti.
Likér na bázi rumu, vyrobený kombinací bílého zemědělského rumu, sirupem z třtinového cukru a exotické koření. Použity jsou kvalitní suroviny, jako ženšen a zázvor.
Výrobní proces kombinuje kulturní dědictví a osvědčené techniky výroby rumu z Kingstonu na Jamajce s odbornými znalostmi společnosti Demerara Distillers Ltd. z Guyany, která je proslulá svými vysoce kvalitními destiláty
Výtečný 7letý rum Arehucas Ron Club se vyrábí z nejlepší cukrové třtiny. Po destilaci se ukládá na sedm let ke zrání do dubových sudů, které leží v legendárních sklepeních palírny.
Tato limitovaná edice je destilovaná a vyzrálá v tropickém podnebí Svaté Lucie, pod dohledem Master Blender Evanius Harris.