Destiláty, Strana 20
Stránka 20 z 117 -
2334 položek celkem
Don Papa 10yo je temně jantarové barvy. Zrál ve znovu vypálených sudech, ve kterých byla předtím uložena americká whiskey. Má hluboké, bohaté a svůdné aroma plné ovocných tónů. Jedná se o limitovanou edici.
Ochucený prémiový rum ze srdce Indického oceánu, z ostrova Mauricius. Tato specialita kombinuje vysoce kvalitní bílý rum s přirozenou vůní čerstvých kokosových ořechů a spojuje tak karibský pocit s mauricijskou exotikou.
Rum z Mauriciusu, který zraje několik let v těch nejlepších klimatických podmínkách a jeho chuť a vůně je lahodná po koření, vanilce, banánu a rozinkách. Skleněná láhev je ve tvaru ptáka DODO, který žil na Mauriciu do 18 století, než byl vyhuben.
Každá láhev je ručně vyráběná a z prodeje každé z nich je část věnována na podporu rezervace, kde žijí přísně chránění ptáci a například i Kareta velká.
Diplomático Reserva Exclusiva je venezuelský rum s výraznou chutí karamelu a vanilky, perfektní pro vychutnání samotného nebo jako základ pro prémiové koktejly.
Diplomático Ambassador je třtinový, tmavě zlatavý rum, který zraje 12 let v sudech po bourbonu, vyrobených z amerického bílého dubu. Další dva roky pak dozrává v sudech po španělském sherry Pedro Ximénez.
Vyrábí se ze směsi melasy a šťávy z cukrové třtiny, což z něj dělá obzvláště všestranný rum. Zraje v pečlivě vybraných dubových sudech, což mu dodává jemnou rovnováhu ovocné a dřevité vůně. Neobsahuje cukr ani barviva.
Rum nejdříve zraje 10 let v dubových sudech po bourbonu, následně 3 roky v sudech po sherry a na závěr další 3 roky v sudech po portském. Celkem tedy 16 let.
Směs zemědělského rumu a tradičního rumu evokuje jedinečnost a komplexnost, která mu dodává bezkonkurenční charakter.
Pravé potěšení pro všechny milovníky medových chutí. Jedná se o směs vyzrálého rumu, do kterého se přidává med. Medové aroma, karamelová sladkost a mandlové tóny v závěru nejlépe chutnají na ledu, nebo v kombinaci s kvalitní tmavou čokoládou.
Cubaney Elixir de Caramelo se dnes vyrábí v Dominikánské republice. Jedná se o směs vyzrálého rumu, do kterého je pro větší sladkost a aroma přidán karamel.
Tento exkluzivní výtvor kombinuje vybrané rumy z Panamy a Jamajky, které jsou známé svými jedinečnými povahovými rysy.
Coloma se vyrábí z melasy pocházející ze dvou druhů cukrové třtiny. Tento rum zraje v sudech po bourbonu a následně dozrává přibližně šest měsíců v malých sudech po kávovém likéru.
Clement Créole Shrubb Rhum Liqueur je ochucený zemědělský rum z Martiniku. Pálí se z cukrové třtiny a poté se do něj přidává hořká pomerančová kůra a kreolské koření. Na ostrově mu díky jeho chuti přezdívají "vánoční rum".
Cihuatán Artesano je edice inspirovaná legendou o Gucumatzovi, mayském bohu zemědělství a tvořivosti. Základem je směs melasových rumů z kolonového destilačního zařízení, která odpočívá 10 let v sudech po bourbonu.
Kombinace pečlivě vybraných surovin a sofistikovaného procesu zrání v různých sudech - včetně francouzského, amerického a slavonského dubu - dává tomuto rumu výjimečnou komplexnost a hloubku.