Destiláty
Stránka 1 z 111 -
2201 položek celkem
Rumy Arrangé, které vycházejí z dávné tradice ze 17. století, vyjadřují dědictví ostrova Réunion. Spojením rumu, koření a tropického ovoce značka navazuje na tradici původem z Réunionu.
Do historické řady Isautier byla přidána nová příchuť. V důstojné tradici ikony flambovaného banánu, přichází novinka zaměřená na kulatost, ovocnost a nenasytnost. Je to právě mango, toto symbolické tropické ovoce, které Isautier vybral a sublimoval v Arrangé.
Bumbu Original Barbados je prémiový spirit drink s výraznými vanilkovými tóny a jemnou karamelovou vůní. Chuť je bohatá na pražené ořechy, skořici a ovoce, s mírně sladkým závěrem.
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Santos Dumont XO Elixir je prémiový elixír, vyráběný z panenské šťávy cukrové třtiny, který zrál nejprve v sudech po bourbonu a poté v sudech po Sherry Pedro Ximenez, což mu dodává komplexní a bohatou chuť.
Spojení rumů Dominikánské republiky s čistými banánovými a čokoládovými příchutěmi.
Zajímavý ochucený rumový likér Espero Creole Caribean Orange s intenzivní chutí pomerančů si vychutnáte také jako aperitiv, nebo součást prémiových koktejlů. Jedná se o výběrovou směs znamenitých 7 až 12letých dominikánských rumů, ve kterých se maceruje pomerančová kůra.
Zářivý růžový gin vyrobený podle originální receptury Beefeater London Dry s přidáním přírodní jahodové příchuti, která mu dodá ostrou a lahodnou jahodovou chuť.
Zažijte autentickou brazilskou cachaçu obohacenou o amazonské květy Jambu. Toto vzrušující spojení přináší elektrizující mravenčení na jazyku a rtech spolu s bohatou chutí cukrové třtiny.
Plantation 20th Aniversary XO je v tuto chvíli jedním z nejlepších stařených rumů na světě a je dobře známý všem znalcům. Má velice jemnou a zároveň plnou chuť, která se skládá z tropického ovoce s náznaky vanilky, kokosu a citrusových plodů. Závěr rumu je sladký až medový.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Malin byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Potěšte své blízké dárkovým poukazem na naše oblíbené degustační večery. Tento voucher je bez termínu konání akce a obdarovaný si tak sám vybere, jaké degustace se bude chtít zúčastnit.
Vysoce kvalitní, klasická ukrajinská vodka, která je známá svou čistotou, jemností a tradiční výrobou. Tato vodka, vyráběná v proslulé palírně Nemiroff, která se ohlíží za více než 150letou historií.
Appleton Estate Reserve Blend 8yo stvořila Master Blender Joy Spence, a to při příležitosti připomenutí 250. výročí značky Appleton Estate. Rum zrál minimálně 8 let v tropickém podnebí Jamajky. Ve vůni je cítit kořeněné ovoce a dub, následovaný nádechem medu, vanilky, koření a pomerančové kůry.
Tento ochucený rumový likér z řady Isautier Arrange obsahuje divokou mandarinku z Réunionu, která roste na jihu ostrova.
Rumy Arrangé, které vycházejí z dávné tradice ze 17. století, vyjadřují dědictví ostrova Réunion. Spojením rumu, koření a tropického ovoce značka navazuje na tradici původem z Réunionu. Již v 15. století dávali námořníci na cestě z Indie koření a ovoce do alkoholu, aby je zakonzervovali. Z toho vznikla na ostrově Réunion kreolská tradice rumu arrangé (bílý rum, koření, listy a slupky plodů).
Espero Creole Coconut & Rum je ideální pro milovníky kokosové příchutě. Tento tmavý rumový likér kombinuje to nejlepší z mladého dominikánského rumu z melasy s vydatnými přírodními tóny zralých kokosů.
Diplomático Reserva Exclusiva je venezuelský rum s výraznou chutí karamelu a vanilky, perfektní pro vychutnání samotného nebo jako základ pro prémiové koktejly.
Palírna A.H. Riise, která se nachází na Svatém Tomáši v Karibiku, ve svých destilátech spojuje více než jen vynikající chuť. Založil ji ve 40. letech 19. století lékárník Albert Heinrich Riise v době, kdy byl ostrov dánskou kolonií.
Lihovarník Rémy Cointreau odcestoval do Brazílie v roce 1985 a objevil pro sebe mučenku. Z chutné a jedinečné chuti vyvinul recepturu obzvláště jemného ovocného likéru.