Dopo Lavoro Bianco Bio 0,75L, 10.5%
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Dnes se vinařství soustředí na produkci organických šumivých vín a na pěstování hroznů bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Prosecco má slámově žlutou barvu. Vůně je plná hrušek, zelených jablek a akátu. Chuť je příjemná a vybalancovaná.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| Hlavní kategorie: | Prosecco |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 10,5% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou ochranu proti škůdcům, aby omezil používání pesticidů.
Nani Rizzi Brut je plné ovocného aroma s tóny květů akátu a okvětních lístků růží. Chuť je plná, svěží a šťavnatá, s dlouhou dochutí. Prosecca z vinařství Nani Rizzi se historicky vyrábí pouze z hroznů pocházejících ze strmých vinic kopců Guia.
Vychutnejte si rafinované a elegantní víno z moderního vinařství, které dodnes ctí svou tradici a využívá původních metod výroby. Nani Rizzi Extra Dry Prosecco je plné ovocného aroma s tóny jablek a žlutých broskví. Chuť je plná, svěží a šťavnatá, s dlouhým závěrem.
Duca di Dolle je synonymem typické italské pohostinnosti a rodinné atmosféry. Uprostřed vinic se nachází skromné, přesto luxusní ubytování kombinující rurální styl s čistou moderností. Den po dni se neomrzí sednout si na terasu se sklenkou skvělého prosecca.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Pod Dolomity ožívají kopce Valdobbiadene místní kulturou, znalostmi a vášní pro výrobu Prosecca. V kraji tichých údolí a dramatických panoramat se zde hrozny Glera pěstují již od římských dob. V srdci řemeslné italské vinařské kultury je velká část této oblasti zapsána na seznamu světového dědictví UNESCO a byla vybrána pro ochranu pro svůj kulturní a ekologický význam.
Dárkové balení Bottega Gold a Rosé Gold prosecco.
V dnešní podobě vín Bepin de Eto se odráží dlouholetá poctivá práce, která je patrná jak ve skvěle technologicky zvládnutých vínech, tak v jejich originálním a úchvatném balení.
Rodina Vedova začala vlastní vinice a hospodářskou usedlost budovat v 50. letech. Sídlí v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes je zde jedním v největších a nejznámnějších vinařství. Vedle péče o vinice provozují i penzion a restauraci.
Vinice jsou s láskou opečovávané, sklizeň probíhá ve druhé polovině září a výnosnost je 85 hl/ha. Po velmi šetrném lisování dochází k řízené fermentaci při teplotách 18–20 °C. Prosecco vyrábějí italskou metodou "charmat" nebo také metodou "champenois" – druhotným kvašením v lahvi a bez přidání dosage.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.