Dopo Lavoro Bianco Bio 0,75L, 10.5%
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Dnes se vinařství soustředí na produkci organických šumivých vín a na pěstování hroznů bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Prosecco má slámově žlutou barvu. Vůně je plná hrušek, zelených jablek a akátu. Chuť je příjemná a vybalancovaná.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| Hlavní kategorie: | Prosecco |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 10,5% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Duca di Dolle je pro nás synonymem typické italské pohostinosti a rodinné atmosféry. Uprostřed vinic se nachází skromné, přesto luxusní ubytování, kombinující rurální styl s čistou moderností. Den po dni se neomrzí sednout si na terasu se sklenkou Nina - jejich col fondo prosecca.
V dnešní podobě vín Bepin de Eto se odráží dlouholetá poctivá práce, která je patrná jak ve skvěle technologicky zvládnutých vínech, tak v jejich originálním a úchvatném balení.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Vše začalo v roce 1942, kdy Aldo zdědil po svém otci "Col del Lupo" kopec pokrytý vinicemi a malým domkem s dechberoucím výhledem. Dnes se o rodinné vinařství starají jeho potomci a šumivá vína vyrábí se stejnou úctou a smyslem pro zodpovědnost.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Luxusní šumivé víno s nezaměnitelným vzhledem a elegantním charakterem. Vyrábí se výhradně z hroznů Rulandského modrého (100 %) z nejlepších vinic v severoitálském Benátsku.
Farma Luca Ricci je z Collalto di Susegana. Vede jí Federico Ricci, syn Lucy, který farmu na konci 90. let založil. Na samém začátku byla hlavním cílem produkce červených vín. Poptávka po kvalitním proseccu je však podnítila k doplnění portfolia.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou ochranu proti škůdcům, aby omezil používání pesticidů.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou ochranu proti škůdcům, aby omezil používání pesticidů.
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu.
Vinařství Bepin de Eto dbá na vysokou, nekompromisní a precizní kvalitu všech svých výrobků. Vysoké závazky kvality se odráží jak ve skvěle technologicky zvládnutých šumivých vínech, tak v originálním a úchvatném balení.