Bedin Brut Rosé Doc 0,75L, 11%

Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.

Dostupnost Do týdne
Můžeme doručit do:
30.12.2025
Možnosti doručení
259 Kč
Bedin Brut Rosé Doc 0,75L, 11%

Víno má jemně růžový odstín. Vůně je plná květinových tónů růží a červeného ovoce. Chuť je jemná a svěží. Zbytkový cukr: 10 g/l.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prosecco
Hmotnost: 1.425 kg
EAN: 8024134001865
Hlavní kategorie: Prosecco
Značka: Bedin
Země původu: Itálie
Cukernatost vína: Suché
Stupeň lihovitosti: 0 až 20%
Velikost lahve: Standardní lahve
Obsah alkoholu: 11%
Objem: 0,75L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

20987 Bottega Miniset 2x0,2L, 11%, DB
359 Kč

Dárkové balení Bottega Gold a Rosé Gold prosecco.

20987
91789 Cantine Vedova Casa Farive Brut DOCG Prosecco 0,75L
319 Kč

Rodina Vedova začala budovat vlastní vinice a hospodářskou usedlost v 50. letech minulého století. Sídlí v srdci oblasti Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes zde patří k jednomu z největších a nejznámějších vinařství.

91789
91803 Dopo Lavoro Bianco Bio Prosecco 0,75L
199 Kč

Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Dnes se vinařství soustředí na produkci organických šumivých vín a na pěstování hroznů bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.

91822
91365 Bepin De Eto Brut DOCG Prosecco 0,75L
389 Kč

V dnešní podobě vín Bepin de Eto se odráží dlouholetá poctivá práce, která je patrná jak ve skvěle technologicky zvládnutých vínech, tak v jejich originálním a úchvatném balení.

91365
92778 Terrre Nardin Extra dry
249 Kč

Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.

92778
20999 Bottega Gold Brut Doc 0,75L, 11%, DB + 1 skl.
1 199 Kč
Jemné šumivé víno s ikonickým vzhledem – nejen díky třpytivému zlatému designu láhve, ale také díky své kvalitě a původu. Pochází z proslulé vinařské oblasti Veneto v severovýchodní Itálii a je vyrobeno ze 100% hroznů Glera
20999
92050 Bedin Extra Brut Doc Prosecco 0,75L
259 Kč

Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu.

92050
91816 Serrei
389 Kč

Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.

91816
91796 Col Del Lupo Brut DOCG Prosecco 0,75L
409 Kč

Vše začalo v roce 1942, kdy Aldo zdědil po svém otci "Col del Lupo" kopec pokrytý vinicemi a malým domkem s dechberoucím výhledem. Dnes se o rodinné vinařství starají jeho potomci a šumivá vína vyrábí se stejnou úctou a smyslem pro zodpovědnost.

91796
91368 Bellenda San Ferno Brut DOCG Prosecco 0,75L
359 Kč

Vůně Bellenda San Ferno Brut je plná ovocných tónů jablek odrůdy Golden Delicious a broskví, které doplňuje aroma akátu. Suchá chuť je harmonická a šťavnatá, s dlouhým závěrem.

91368
91367 Bellenda Miraval Brut DOCG Prosecco 0,75L
359 Kč

Vinice jsou s láskou opečovávané, sklizeň probíhá ve druhé polovině září a výnosnost je 85 hl/ha. Po velmi šetrném lisování dochází k řízené fermentaci při teplotách 18–20 °C. Prosecco vyrábějí italskou metodou "charmat" nebo také metodou "champenois" – druhotným kvašením v lahvi a bez přidání dosage.

91367
91841 Gancia Rosé Extra Dry DOC Prosecco 0,75L
329 Kč

Carlo Gancia se narodil roku 1829 v obci Narzole v oblasti italského Piemontu. V polovině 19. století, kdy byla výroba perlivých vín v Itálii jen fantazií, se devatenáctiletý Carlo rozhodl přeměnit sen v realitu a vycestoval do Francie, aby se seznámil a inspiroval víny za Alpami. Ve Francii strávil 2 roky.

91841