Aromaniac Etiopie Sidamo 250g (mletá káva, french press)
V lesích, sadech i na menších farmách – tam všude v Etiopii rostou kávovníky. V oblasti Sidamo káva čerpá svou sílu na úpatí vysokých hor. Tradice se na farmách nejen pěstuje, ale hlavně dědí. Z generace na generaci. A nejen proto jsou zrnka z této oblasti jedna z nejvyhledávanějších na světě. Chuťový profil je celkově velice jemný a lehký. V samotném těle ucítíte sladkost lesního medu doplněnou o svěží citrusové tóny. Ořechová hořkost se postupně rozvíjí a nejvýraznější je v dochuti. Káva je ale stále perfektně vyvážená.
100% Arabica
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Vyhřívejte se v ostrovním vánku při popíjení této jedinečné lihoviny, která krásně zachycuje jemně vyzrálou chuť bílého rumu. Perfektní dotek pro přepracované Mojito, staré Kuby nebo Daiquiri.
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Podobné produkty
Vyvážená káva dozrávající v blízkosti divokých pralesů. Sladká chuť máslových sušenek se v těle spojuje s příjemnou hořkostí arašídů.
hrubé mletí (french press)
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády.
Sladká káva s lehkou svěžestí. Její chuť je vyvážená a skrývá se v ní jemná hořkost kakaových bobů, kterou doplňují příjemné nugátové tóny.
Lehká a lehce svěží. V kávě se perfektně vyvažují tóny sladkého lesního medu, ořechové hořkosti a svěžesti citrusů.
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády. Hrubé mletí (french press).
Barahona, často také označovaná jako Santo Domingo Barahona, pochází právě z provincie Barahona v jihozápadní části Dominikánské republiky. Je považována za nejlepší kávu produkovanou v této zemi.
Voní a chutná po ořeších. Klasika, která je namíchaná a upražená tak, abyste si užili bohatou cremu i plnou ořechovou chuť bez kyselých tónů.