Aromaniac Espresso Classic 250g (mletá káva, french press)
Klasika se klasikou nestává jen tak. Musí se osvědčit a taky zůstat pořád stejně dobrá – stejně jako to má Espresso Classic. Míchané jsou dohromady čtyři prvotřídní arabiky s jednou robustou. Díky téhle kombinaci má dokonale bohatou chuť i cremu. V šálku nejprve ucítíte sladké arašídové máslo s výraznější ořechovou hořkostí. Chuť je plná bez kyselých tónů. V aroma opět rozpoznáte ořechy, které nakonec objevíte i v dochuti.
80% Arabica, 20% Robusta
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Vyhřívejte se v ostrovním vánku při popíjení této jedinečné lihoviny, která krásně zachycuje jemně vyzrálou chuť bílého rumu. Perfektní dotek pro přepracované Mojito, staré Kuby nebo Daiquiri.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Podobné produkty
Sladká káva s lehkou svěžestí. Její chuť je vyvážená a skrývá se v ní jemná hořkost kakaových bobů, kterou doplňují příjemné nugátové tóny.
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády. Hrubé mletí (french press).
Vyvážená káva dozrávající v blízkosti divokých pralesů. Sladká chuť máslových sušenek se v těle spojuje s příjemnou hořkostí arašídů.
hrubé mletí (french press)
Lehká a lehce svěží. V kávě se perfektně vyvažují tóny sladkého lesního medu, ořechové hořkosti a svěžesti citrusů.
Barahona, často také označovaná jako Santo Domingo Barahona, pochází právě z provincie Barahona v jihozápadní části Dominikánské republiky. Je považována za nejlepší kávu produkovanou v této zemi.
Zajímavá chuť i původ. Káva s ořechovou hořkostí, kterou vyvažuje sladkost borůvek, roste na svazích aktivních vulkánů a také událostí nedávných nepokojů.
Příjemné rumové aroma s plnou chutí bez náznaku kyselosti. Tak chutná jen brazilská arabika dozrávající v chladu vysokých hor. Hrubé mletí (french press)
Na šálku Suprema vás při přivonění zaujme nádherné kořeněné aroma a při prvním doušku bohatá a smetanová chuť s decentní kyselostí. Nakonec se dostaví velmi příjemný a harmonický aftertaste.