Stránka 29 z 130 -
2590 položek celkem
Zuidam Distillers je jednou z posledních nezávislých palíren v Nizozemsku. Své destiláty a extrakty vyrábí tradičním způsobem v rámci svých vlastních rodinných a obchodních procesů. Výsledné produkty samozřejmě neobsahují žádná umělá barviva, aromata ani ochucovadla.
Dvojitý destilovaný jenever od holandských výrobců Hooghoudt, ochucený jalovcem a 12 dalších rostlinných látek, včetně pelyňku, pepře a pomerančové kůry. Chuť krémová a sladká s množstvím borůvek z jalovce a vanilky, spojená s pikantním kopí černého pepře a vánočního koření.
Bols Zeer Oude Steen Jenever je podle starých tradic pečlivě vyroben ze sladu vína a obilných destilátů. Barva je slámová, vůně a chuť sladká. Je v ní cítit slad, vanilka, karamel, některé druhy jalovce a velmi lehké citrusové aroma.
Stejně jako v dávných dobách je tato jemná brandy stále vyráběna z čerstvých, aromatických výtažků z místně pěstovaných hroznů a destilována tradičními způsoby.
V Sikkim Fraise se k britskému ginu a červenému tibetskému čaji v základu přidávají květinové esence, jalovec, lesní jahody, brusinky, koriandr a hořká pomerančová kůra. Výsledný Sikkim Fraise má vůni lesních jahod a jeho chuť je příjemně ovocná a sladká.
Slovo "roku" v japonštině znamená "šest". A přesně tolik netradičních rostlinných přísad pocházejících z Japonska najdete v každé lahvi ginu Roku.
Inspirován stejnojmennou vesničkou na pobřeží Ligurského moře na severozápadě Itálie. Gin vyrábí rodinná společnost Pudel, jejíž zakladatel Ruggero Pudel tak chtěl uctít svého dědečka, jenž choval k Portofinu nesmírnou lásku a během druhé světové války se zasloužil o její záchranu před zničením.
Jeden ze tří regionálních edic z řady Opihr Gin, které byly inspirovány obchodníky, kteří cestovali po starověkých obchodních cestách prodávajících různé koření. Toto je evropské vydání a přináší přidání kůry Cascarilla do receptury Opihr, což dále rozvíjí profil voňavé a bylinné chuti.
One Key gin byl koncipován již v roce 2009. Tento gin pochází ze Slovinska a nabízí výběr několik botanik včetně koriandru, jalovce a zázvoru. Samotný název ''Jeden Klíč'' nám již napovídá, že tuto lahev se nám podaří otevřít pouze se správným klíčem, který je schován ve spodní části lahve.
Ke skladování Monkey 47 Barrel Cut se používají pouze nové, 110litrové sudy. Před naplněním se tyto sudy uvnitř lehce opečou, což přidává nesčetné tóny k řadě vůní, které jejich obsahu propůjčují. Monkey 47 Barrel Cut je suchý gin s jemnými ovocnými tóny a jemnou, elegantní sladkostí, které dohromady nabízejí zážitek, který je extrémně hutný a jedinečně komplexní.
Mayfair London Dry Gin se vyrábí v jednom z mála zbývajících lihovarů v Londýně, kde se destiluje v malodávkových kotlích, což přispívá k jeho kvalitě. V jeho chuti dominuje jalovec doplněný o pikantní aromatické tóny koriandru, kořene orris, speciálního typu kořene anděliky a dalších tajných přísad.
Malfy Gin, inspirovaný italským "Dolce Vita" z pobřeží Amalfi, vyrábí rodina Vergnano v italském Moncalieri. Pravý ital s citrusovými plody v srdci a aromatickým, pikantním charakterem.
Sortiment Malfy Gin se rozšiřuje o novou variantu Malfy Gin con Amarena. Tento gin se vyznačuje sytě červeným odstínem a je obohacen o chuť zralých višní. Tento ovocný prvek se mísí s klasickými jalovcovými tóny a osvěžující citrusovou vůní sluncem políbených citronů.
Lebensstern Garden je německý mírně kořeněný gin, který vám připomene jaro s rozkvetlou loukou plnou květin. Základem je Lebensstern Dry Gin, který je zakončen jalovcem, muškátovým oříškem, zázvorem, kardamomem, bezinkovým květem a místními bylinami.
Hendrick's Gin 0,05L je speciální ochutnávková miniatura vhodná pro seznámení s tímto unikátním malosériově vyráběným ginem. Destilovaný je ve skotské přímořské vesnici Girvan, kde jej plní do lahví, které připomínají staré lékárenské dózy.
Prémiový Španělský gin , k výrobě se používají byliny, které najdeme ve středozemní oblasti. Po boku tradičních bylin jako jalovec, horká pomerančová kůra, sevillská pomerančová kůra, citrónová kůra, kardamon a koriandr se používají ne tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarýn a tymián.