Porto Quevedo White Port 0,75L, 19%
Sladká chuť podobná medu a želé. Bílé ovoce, které připomínají hruškový nebo jablečný džem. Na patře má ovocnou intenzitu se skvělou vyvážeností mezi kyselostí a sladkostí. Plná a strukturovaná povrchová úprava.
Sladká chuť podobná medu a želé. Bílé ovoce, které připomínají hruškový nebo jablečný džem. Na patře má ovocnou intenzitu se skvělou vyvážeností mezi kyselostí a sladkostí. Plná a strukturovaná povrchová úprava.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Portská vína |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| EAN: | 5605891961048 |
| Hlavní kategorie: | Portská vína |
| Značka: | Quevedo |
| Země původu: | Portugalsko |
| Druh vína: | Bílé víno |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 19% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Zlatohnědá barva s načervenalými odlesky. Ve vůni vynikají vůně zrání ve dřevě, stejně jako sušené ovoce, koření a tóny ovoce v sirupu. V ústech je jemné a sofistikované, odhaluje vynikající objem, bujné třísloviny a perfektní kyselost. Dlouhý a přitažlivý závěr.
Sladké příchutě jako džem a švestka. Určité náznaky lískových oříšků a sušené ovoce, například fíky. Na patře odhaluje příjemnou rovnováhu mezi kyselostí a sladkostí, dobře integrovaná do dřeva a s pěkným přetrvávajícím závěrem.
Ve vůni a chuti je cítit červené ovoce, třešně, maliny a červený rybíz. V chuti je cítit tříslovina se švestkovým džemem.
Kopke Porto 10yo zraje v dubových sudech nejméně po dobu deseti let. Obecně platí, čím starší červené portské, tím světlejší je jeho barva.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.
Společnost Burmester založili v roce 1730 Henry Burmester a John Nash. Od roku 1750 začali na Britské ostrovy a do Evropy vyvážet tradiční portské víno. Tawny Porto 20yo má buket dřeva, sušeného ovoce, dřeva a medu. Chuť je intenzivní, s dlouhým závěrem. Baleno v dárkovém tubusu.