Kopke Colheita 1979 Porto 0,75L, 20%, -Dřev. DB-
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.
Komplexní a bohatý buket s převládající vůní sušeného ovoce. Výrazné, vyvážené a harmonické na patře. Elegantní kombinace třísloviny, která přetrvává v lahodném závěru.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Portská vína |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| Hlavní kategorie: | Portská vína |
| Značka: | Kopke |
| Země původu: | Portugalsko |
| Dárkové balení: | Dřevěné dárkové balení |
| Styl zrání: | Dub |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 20% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Kopke Porto 10yo zraje v dubových sudech nejméně po dobu deseti let. Obecně platí, čím starší červené portské, tím světlejší je jeho barva.
10leté portské Burmester Tawny Porto je zářivé víno s neuvěřitelně měkkým aroma. Každého po přičichnutí přitáhne vůně malinové marmelády, ke které se přidává med, ořechové tóny a doteky kůže. Víno je sladké, se sametovou texturou a chutná jako ořechový koláč.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.
Společnost Burmester založili v roce 1730 Henry Burmester a John Nash. Od roku 1750 začali na Britské ostrovy a do Evropy vyvážet tradiční portské víno. Tawny Porto 20yo má buket dřeva, sušeného ovoce, dřeva a medu. Chuť je intenzivní, s dlouhým závěrem. Baleno v dárkovém tubusu.
Krásné růžové portské je vyrobeno výhradně z nakrájených hroznů, fermentovaných při nízké teplotě, aby se zachovaly jemné čerstvé ovocné chuti.
Každé víno vypráví příběh. Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1966 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl křest sedmého alba The Beatles Revolver, které je v Rokenrolové síni slávy považováno za jedno z definitivních 200 alb.
Vyvážené a elegantní. Vynikající na stole s širokou škálou dezertů. Nezapomeňte, pokud je to možné, snížit cukr v receptu, protože portské víno je již sladké! Teplota podávání 12ºC až 15ºC. Za ideálních sklepních podmínek, 70% vlhkosti a 12ºC až 14ºC a pro ty, kteří mají rádi vína zrající v láhvi, může být ještě několik let skladováno.
Sladké příchutě jako džem a švestka. Určité náznaky lískových oříšků a sušené ovoce, například fíky. Na patře odhaluje příjemnou rovnováhu mezi kyselostí a sladkostí, dobře integrovaná do dřeva a s pěkným přetrvávajícím závěrem.