Kopke Colheita 1957 Porto 0,75L, 20%, -Dřev. DB-
Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1957 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl podpis Římské smlouvy, která založila Evropské hospodářské společenství (EHS).
Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1957 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl podpis Římské smlouvy, která založila Evropské hospodářské společenství (EHS).
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Portská vína |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| Hlavní kategorie: | Portská vína |
| Značka: | Kopke |
| Země původu: | Portugalsko |
| Dárkové balení: | Dřevěné dárkové balení |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 20% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.
Krásné růžové portské je vyrobeno výhradně z nakrájených hroznů, fermentovaných při nízké teplotě, aby se zachovaly jemné čerstvé ovocné chuti.
10leté portské Burmester Tawny Porto je zářivé víno s neuvěřitelně měkkým aroma. Každého po přičichnutí přitáhne vůně malinové marmelády, ke které se přidává med, ořechové tóny a doteky kůže. Víno je sladké, se sametovou texturou a chutná jako ořechový koláč.
Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.
Zlatohnědá barva s načervenalými odlesky. Ve vůni vynikají vůně zrání ve dřevě, stejně jako sušené ovoce, koření a tóny ovoce v sirupu. V ústech je jemné a sofistikované, odhaluje vynikající objem, bujné třísloviny a perfektní kyselost. Dlouhý a přitažlivý závěr.
Ve vůni a chuti je cítit červené ovoce, třešně, maliny a červený rybíz. V chuti je cítit tříslovina se švestkovým džemem.