Kopke Colheita 1957 Porto 0,75L, 20%, -Dřev. DB-

Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1957 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl podpis Římské smlouvy, která založila Evropské hospodářské společenství (EHS).

Dostupnost Do 14 dnů
Můžeme doručit do:
9.1.2026
Možnosti doručení
10 490 Kč
Kopke Colheita 1957 Porto 0,75L, 20%, -Dřev. DB-

Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1957 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl podpis Římské smlouvy, která založila Evropské hospodářské společenství (EHS).

Doplňkové parametry

Kategorie: Portská vína
Hmotnost: 1.425 kg
Hlavní kategorie: Portská vína
Značka: Kopke
Země původu: Portugalsko
Dárkové balení: Dřevěné dárkové balení
Stupeň lihovitosti: 0 až 20%
Velikost lahve: Standardní lahve
Obsah alkoholu: 20%
Objem: 0,75L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

92057 Porto Quevedo White Port 0,75L
299 Kč

Sladká chuť podobná medu a želé. Bílé ovoce, které připomínají hruškový nebo jablečný džem. Na patře má ovocnou intenzitu se skvělou vyvážeností mezi kyselostí a sladkostí. Plná a strukturovaná povrchová úprava.

92057
21018 Quinta do Infantado White Porto 0,75L
299 Kč

Quinta do Infantado White Porto je bílé portské, které je směsí dvou až tří ročníků. Má lehké až středně plné tělo se spoustou šťavnatého ovoce a květin. Tradičně se podává vychlazené, nejlépe v kombinaci s olivami a pečivem.

21018
12312 Kopke Colheita White 2007 Porto 0,75L
1 149 Kč

Zlatohnědá barva s načervenalými odlesky. Ve vůni vynikají vůně zrání ve dřevě, stejně jako sušené ovoce, koření a tóny ovoce v sirupu. V ústech je jemné a sofistikované, odhaluje vynikající objem, bujné třísloviny a perfektní kyselost. Dlouhý a přitažlivý závěr.

12312
82704 Kopke Very Old Dry White Limited Edition Porto 0,75L
7 790 Kč

Zrání v dubových sudech po dobu přibližně 50 let o objemu 300 litrů, proměnilo toto víno téměř v esenci, která produkuje intenzivní a komplexní aroma koření a sušeného ovoce.

82704
12303 Kopke Colheita 1966 Porto 0,75L
5 790 Kč

Každé víno vypráví příběh. Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1966 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl křest sedmého alba The Beatles Revolver, které je v Rokenrolové síni slávy považováno za jedno z definitivních 200 alb.

12303
21016 Quinta do Infantado Ruby Porto 0,75L
329 Kč

Quinta do Infantado Ruby Porto pochází z malého vinařství. Má krásnou rubínovou barvu, zraje několik let v dubových sudech, ve kterých získává svou ovocnou vůni a chuť. 

21016
Tawny
329 Kč

Sladké příchutě jako džem a švestka. Určité náznaky lískových oříšků a sušené ovoce, například fíky. Na patře odhaluje příjemnou rovnováhu mezi kyselostí a sladkostí, dobře integrovaná do dřeva a s pěkným přetrvávajícím závěrem.

92060
21029 Burmester Tawny Porto 20yo 0,75L
1 499 Kč

Společnost Burmester založili v roce 1730 Henry Burmester a John Nash. Od roku 1750 začali na Britské ostrovy a do Evropy vyvážet tradiční portské víno. Tawny Porto 20yo má buket dřeva, sušeného ovoce, dřeva a medu. Chuť je intenzivní, s dlouhým závěrem. Baleno v dárkovém tubusu.

21029
Kopke Colheita 2008 Porto 0,75L, 20%
849 Kč
82702
92707 W. & J. Graham's Tawny Port 40yo 0,75L
4 550 Kč

Po sklizni se nejlepší šarže vinifikují odděleně a skladují v malých dubových sudech po dobu více než čtyř desetiletí. Během tohoto dlouhého období zrání si vytváří svou nesrovnatelnou hloubku a harmonii. 

92707
12317 Kopke Porto 40yo 0,75L
3 790 Kč

Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.

12317