Dopo Lavoro Rosso Bio 0,75L, 10.5%
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou ochranu proti škůdcům, aby omezil používání pesticidů.
Vůně plná jahod a růží. Chuť je velmi svěží, minerální s čistou dochutí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| EAN: | 8051764722761 |
| Hlavní kategorie: | Prosecco |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 10,5% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu.
Vinařství rodiny Codello sahá do roku 1930, ale první viněta s názvem Roccat byla vytištěna v roce 1990, kdy bylo znovuobnoveno. Šest hektarů vinic se nachází v oblasti Valdobbiadene v nadmořské výšce 200m n.m., na bohatém terénu. Prořezávání a sklizeň jsou prováděny výhradně ručně. Vinařství plně respektuje životní prostředí a pro veškerý chod používá udržitelné energie.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Bedin Brut má slámově žlutou barvu. Vůně je plná květinových tónů a citrusů. Chuť je elegantní, s osvěžujícím suchým závěrem.
Zakladatelem tohoto moderního a velkého vinařství byl před více než sto lety pan Nani Rizzi. Dnes vinařství vede Denis Spagnol, který po svém dědovi zdědil lásku k révě a pokračuje tak v tradičním rodinném podniku. Prosecco se zde vyrábí již historicky pouze z hroznů pocházejících ze strmých vinic kopců Guia. Výrobní proces ctí tradiční postupy.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Vůně Bellenda San Ferno Brut je plná ovocných tónů jablek odrůdy Golden Delicious a broskví, které doplňuje aroma akátu. Suchá chuť je harmonická a šťavnatá, s dlouhým závěrem.
Nani Rizzi Brut je plné ovocného aroma s tóny květů akátu a okvětních lístků růží. Chuť je plná, svěží a šťavnatá, s dlouhou dochutí. Prosecca z vinařství Nani Rizzi se historicky vyrábí pouze z hroznů pocházejících ze strmých vinic kopců Guia.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou ochranu proti škůdcům, aby omezil používání pesticidů.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.