Ca' Di Rajo Brut Doc 0,75L, 11%
Vinařství Ca' Di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Nachází se v panství středověké vesnice, která celou značku zasazuje do fascinujícího historického kontextu. Při výrobě šumivých vín nejvyšší kvality využívá Ca' Di Rajo těch nejinovativnějších vinařských technologií.
Víno má slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky. Vůně je plná květin, jablek, hrušek, banánu, ananasu a chlebové kůrky. Chuť je suchá a ovocná. Zbytkový cukr: 12 g/l.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| EAN: | 8034097960123 |
| Hlavní kategorie: | Prosecco |
| Značka: | Ca' di Rajo |
| Země původu: | Itálie |
| Cukernatost vína: | Suché |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 11% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Má světle slámovou barvu. Ve vůni jsou cítit žlutá jablka, bílé květy a mandle. Chuť je příjemně ovocná.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.
Dnešní podoba vín Bepin de Eto značí dlouholetou píli, která se odráží jak ve skvěle technologicky zvládnutých vínech, tak v originálním balení.
Zbytkový cukr: 1 g/l
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Bosca Five Stars je příjemné, jemně šumivé víno. Vyvážené, zakulacené a elegantní. Je velmi aromatické a ovocné. Hodí se jako aperitiv či uvítací nápoj při výjimečných událostech.
Vinařství Bepin de Eto dbá na vysokou, nekompromisní a precizní kvalitu všech svých výrobků. Vysoké závazky kvality se odráží jak ve skvěle technologicky zvládnutých šumivých vínech, tak v originálním a úchvatném balení.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Bepin De Eto Moscato Dolce Prosecco je 100% vyrobené z odrůdy Moscato. Prosecco je velmi osvěžující, sladké. Zbytkový cukr je 70 g/ l.