Bedin Tappo Spago Doc 0,75L, 11%
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Má světle slámovou barvu. Ve vůni jsou cítit žlutá jablka, bílé květy a mandle. Chuť je příjemně ovocná.
Má světle slámovou barvu. Ve vůni jsou cítit žlutá jablka, bílé květy a mandle. Chuť je příjemně ovocná. Zbytkový cukr: 13 g/l.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu.
Rodina Vedova začala vlastní vinice a hospodářskou usedlost budovat v 50. letech. Sídlí v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes je zde jedním v největších a nejznámnějších vinařství. Vedle péče o vinice provozují i penzion a restauraci.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Nani Rizzi Brut je plné ovocného aroma s tóny květů akátu a okvětních lístků růží. Chuť je plná, svěží a šťavnatá, s dlouhou dochutí. Prosecca z vinařství Nani Rizzi se historicky vyrábí pouze z hroznů pocházejících ze strmých vinic kopců Guia.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Dnes se vinařství soustředí na produkci organických šumivých vín a na pěstování hroznů bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Jeho vnuci v 70. letech rozšířili obdělávanou plochu na 140 hektarů. Renzo byl průkopníkem v oblasti udržitelné výroby vín. V té době zavedl integrovanou ochranu proti škůdcům, aby omezil používání pesticidů.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Vinařství Bellenda bylo založeno v roce 1986, nicméně rodina Cosmo se výrobě a pěstování vína věnuje již po celá desetiletí. Vinařství sídlí ve vesničce Carpesica v oblasti DOCG, kde je průměrná nadmořská výška je 200 m n. m. Filozofie značky Bellenda je o respektu k vinicím i jejich prostředí.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.
Zakladatelem tohoto moderního a velkého vinařství byl před více než sto lety pan Nani Rizzi. Dnes vinařství vede Denis Spagnol, který po svém dědovi zdědil lásku k révě a pokračuje tak v tradičním rodinném podniku. Prosecco se zde vyrábí již historicky pouze z hroznů pocházejících ze strmých vinic kopců Guia. Výrobní proces ctí tradiční postupy.