Aromaniac Kongo Kivu 250g (zrnková káva)
Zajímavá chuť i původ. Káva s ořechovou hořkostí, kterou vyvažuje sladkost borůvek, roste na svazích aktivních vulkánů a také událostí nedávných nepokojů.
Zrnka pocházejí z úpatí vyhaslých vulkánů v oblasti Tarrazú. Právě z půdy bohaté na živiny a horského klimatu čerpají svou lahodně jemnou chuť. Rodinné farmy o rostliny svědomitě pečují a naučili se využívat vše, co jim místní příroda nabízí. Včetně období sucha, v kterém každoročně probíhá sběr.
Právě pro jemnost ji doporučujeme dámám a pro naprostou vyváženost těm, kdo s kvalitní kávou začínají.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Vyhřívejte se v ostrovním vánku při popíjení této jedinečné lihoviny, která krásně zachycuje jemně vyzrálou chuť bílého rumu. Perfektní dotek pro přepracované Mojito, staré Kuby nebo Daiquiri.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Podobné produkty
Příjemné rumové aroma s plnou chutí bez náznaku kyselosti. Tak chutná jen brazilská arabika dozrávající v chladu vysokých hor.
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády.
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády. Hrubé mletí (french press).
Příjemné rumové aroma s plnou chutí bez náznaku kyselosti. Tak chutná jen brazilská arabika dozrávající v chladu vysokých hor. Hrubé mletí (french press)
Barahona, často také označovaná jako Santo Domingo Barahona, pochází právě z provincie Barahona v jihozápadní části Dominikánské republiky. Je považována za nejlepší kávu produkovanou v této zemi.
Lehká a lehce svěží. V kávě se perfektně vyvažují tóny sladkého lesního medu, ořechové hořkosti a svěžesti citrusů.
Guatemalská káva Tres Maria pochází z regionu Huehuetenango a vyniká svojí plnou, delikátně sladkou, naprosto vyváženou chutí s vinnými tóny a příjemnou kyselostí, stejně jako úchvatným aroma.
Na šálku Suprema vás při přivonění zaujme nádherné kořeněné aroma a při prvním doušku bohatá a smetanová chuť s decentní kyselostí. Nakonec se dostaví velmi příjemný a harmonický aftertaste.