Božkov rumy, Strana 3
Stránka 3 z 51 -
1012 položek celkem
Coloma se vyrábí z melasy pocházející ze dvou druhů cukrové třtiny. Zraje v sudech po bourbonu a následně dozrává ještě přibližně tři měsíce v malých sudech po kávovém likéru.
Inspirovaná místními plážemi a komunitou surfařů. Tato limitovaná edice, vyrobená pouze v jediné výrobní dávce, voní a chutná po kokosech, s lehkou chutí tropického ovoce.
Vyrábí z nejkvalitnějšího rumu z cukrové třtiny destilovaného na ostrově Mauritius. Technologii výroby rumu dědí místní lidé z generace na generaci.
Planteray PXXO vychází z oceňovaného rumu XO 20th Anniversary, který ztělesňuje bohaté dědictví barbadoského rumového řemesla. Alexandre Gabriel, master blender značky, uložil rum ke třetímu, závěrečnému zrání do sudů po sherry z hroznů Pedro Ximénez a vzdává tak hold významným vinařstvím ve španělské Andalusii.
Santos Dumont XO pochází z Brazílie. Zraje v sudech po sherry a portském víně. V tomto rumu nalezneme jemnou chuť s ovocnými tóny. Závěr je dlouhý a sametový. Na etiketě je číslo láhve a sudu, ve kterém rum zrál.
Plantation Barbados Grande Reserve se od ostatních rumů odlišuje tím, že po dozrání na Barbadosu se nechává uležet ve Francii v sudech po koňaku. Vyniká plnou chutí s tóny tropického ovoce. Jeho závěr je příjemný a nasládlý.
Tento ochucený rumový likér z řady Isautier Arrange obsahuje divokou mandarinku z Réunionu, která roste na jihu ostrova.
Diplomático Single Vintage se vyrábí jen v letech, kdy tým maestros roneros vyhodnotí, že rum daného ročníku zraje unikátním a mimořádným způsobem.
Plantation Guatemala & Belize Gran Anejo vyniká příjemnou sladkou chutí s tóny vanilky, kakaa, dřeva, kávy a ořechů. Tento blendovaný rum zraje minimálně 3 roky v Guatemale, následně putuje dozrát do Francie, kde se ukládá do sudů po koňaku.
Rumy Deadhead byly inspirovány dávnými recepty Mayů a Aztéků. Deadhead Dark Chocolate představuje dokonalé spojení rumu a čokolády.
Pro toto speciální lahvování se z mauricijské melasy vyrábí světlý rum. Po přibližně 35 hodinách kvašení probíhá destilace. Rum je pak rafinován exotickými vůněmi, přírodním karamelem, dřevěnými extrakty.
Prémiový rum s výraznou jantarovou barvou se vyrábí ve starých měděných destilačních kotlích a je "ručně míchanou směsí" různých odrůd rumů, které jsou skladovány v dubových sudech až 18 let.
Dictador Obra, který odráží generační odkaz odborných znalostí a odhodlání rodiny Parra, je skutečným mistrovským dílem, které slibuje smyslovou cestu.
Velmi oblíbený, zraje 2 roky v sudech po bourbonu a poté se v něm maceruje koření, tajné přísady a karamel. V chuti naleznete tóny skořice, hřebíčku a citrusů.
Takamaka Koko je exkluzivní seychelský kokosový rumový destilát, který strčí do kapsy i oblíbený likér Malibu. Vyznačuje se plnou kokosovou příchutí, která ovšem není příliš sladká.