Nápoje, Strana 13
Stránka 13 z 136 -
2704 položek celkem
Arcane Extraromas je chuťově bohatý 12letý prémiový rum z ostrova Mauricius, dodávaný v tajemně černé "lektvarové" lahvi. Chuť má jemnou, aromatickou, s prvky exotického ovoce, karamelu a cukrové třtiny.
Tato směs vzácných rumů z kotlíkových kolon zrála v tropickém klimatu Jamajky nejméně 15 let. Některé rumy, které jsou součástí blendu, jsou staré až 50 let.
Složení destilátů, připomínající mořskou sůl, dehtová lana a exotické ovoce, vás přenese do éry plachetnic. Když zavřete oči, máte téměř pocit, jako byste stáli před impozantními, bronzově zbarvenými děly starých lodí.
Vzdává hold Kolumbově lodi Santa Maria La Galante, na které objevil St. Croix Západní Indii. Tato limitovaná edice, mistrovsky vytvořená mistrem palírníkem A.H. Riise, kombinuje vynikající destiláty ze Západní Indie a Střední Ameriky.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.
Farma Luca Ricci je z Collalto di Susegana. Vede jí Federico Ricci, syn Lucy, který farmu na konci 90. let založil. Na samém začátku byla hlavním cílem produkce červených vín. Poptávka po kvalitním proseccu je však podnítila k doplnění portfolia.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Vinařství Bepin de Eto dbá na vysokou, nekompromisní a precizní kvalitu všech svých výrobků. Vysoké závazky kvality se odráží jak ve skvěle technologicky zvládnutých šumivých vínech, tak v originálním a úchvatném balení.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Bedin Brut má slámově žlutou barvu. Vůně je plná květinových tónů a citrusů. Chuť je elegantní, s osvěžujícím suchým závěrem.
Láska k zemi a dobrému vínu byla vždy součástí rodiny Tombacco, která stojí za tímto výjimečným proseccem. Anno Domini DOC má lehké ovocné aroma s výrazným tónem jablek a sušší svěží chuť.
Žufánek Odnoska Likérů obsahuje Ořechovku, Kontušovku a Višňovku o objemu 0,1L.
Žufánek Medový je specialita vyrobená podle původního rodinného receptu. Vzhledem ke kolísavému sběru včelího propolisu a mateří kašičky, ze kterých se tento likér vyrábí, je jeho produkce velmi omezená a na trhu je dostupných vždy pouze pár lahví.
Borovička je láskyplný průtahový destilát z plodů modrého jalovce pocházejícího ze Slovenska a červeného jalovce z Itálie. Charakteristické vlastnosti tohoto lesního plodu dodávají nápoji osvěžující účinky.
Mandlička je všestranný ovocný aperitiv, který si můžete vychutnat podle vlastních preferencí na mnoho způsobů. Může vás potěšit jednak čistá, jako lahodný drink servírovaný na kostce ledu se snítkou máty, ale využití nalezne také v prvotřídních koktejlech. Označení kosher podtrhuje nejvyšší možnou čistotu kvality 100% přírodního produktu.
Mandlička je všestranný ovocný aperitiv, který si můžete vychutnat podle vlastních preferencí na mnoho způsobů. Může vás potěšit jednak čistá, jako lahodný drink servírovaný na kostce ledu se snítkou máty, ale využití nalezne také v prvotřídních koktejlech. Označení kosher podtrhuje nejvyšší možnou čistotu kvality 100% přírodního produktu.
Ušlechtilý jemný ovocný destilát s nádhernou charakteristickou chutí a vůní Velkopavlovických meruněk. Díky vysoké cukernatosti a též odlišné chuti této odrůdy se z něho stává jeden z nejjemnějších a nejchutnějších meruňkových pálenek. Kvalita pálenky z velkopavlovické odrůdy je všeobecně uznávána jako 1. klasa v rámci ČR i mezinárodně.
Ovoce pochází od dobře prověřených pěstitelů. Důraz je kladen zejména na proces fermentace a následnou troj až čtyřnásobnou destilaci. Vizí je výroba vysoce kvalitních, lahodných a také netradičních destilátů, které neobsahují žádná přidaná barviva, aromata či dochucovadla. V popředí výrobků stojí čistá chuť kvalitního ovoce.
Jemný destilát z pečlivě vybraného, zcela zralého ovoce. Dlouhou dobu zraje v dřevěných sudech. Je vyroben podle tradičního domácího receptu a vyznačuje se harmonicky dokonalou chutí, které dominují maliny.