Destiláty, Strana 98
Stránka 98 z 117 -
2334 položek celkem
Tatranský Čaj Apple & Pear je unikátní čajovo-bylinný likér vyrobený na přírodní bázi. Obohacený o přírodní extrakty z bylin, černého a bílého čaje. Představte si vánoční vůni jablečného štrúdlu, která naplní celou místnost. Přesně to ucítíte, když otevřete jablečno-hruškový Tatratea.
Obohaceno o výtažky z aronie a acai, které obsahují vysoké množství přírodních antioxidantů. Acai je bobule rostoucí na palmách v oblasti amazonského deštného pralesa s chutí podobnou směsi lesního ovoce a čokolády. Původ aronie lze vysledovat také v Americe, nicméně v její severní části. Aronia je ovoce s mírně svíravou chutí a dnes je rozšířené po celé Evropě.
Safari liqueur byl vyroben z lahodného svazku exotického ovoce, včetně manga, papáje, mučenky a limetky.
Hořké italské Amaro, které se prohlašuje za první, které se dostalo na trh, již v roce 1815. V současnosti je jedním z nejprodávanějších Amaro na světě, skvělé jako digestiv nebo jako přísada do koktejlů.
Prémiový kokosový likér vyrobený podle tajného brazilského receptu. Vysoce kvalitní kokosové esence jsou pozvolna míchány se smetanou a brazilskou cachacou a tak vzniká krémový, měkký a exotický likér s jemným dotykem.
Recept pochází z Indonésie a do Nizozemska ho přivezl voják. Dodnes likér vyrábí společnost Bols, založená v roce 1575, která je nejen nejstarší, ale také jednou z největších značek nápojů na světě.
Likér z meruněk vyrobený společností Pircher je zvláštní léčbou. Vyrobeno podle osvědčených tradičních receptů, s čistou ovocnou šťávou a vynikajícími přísadami. Ovocná šťáva z meruňky je výsledkem tohoto elegantního likéru.
Pircher Heidelbeer je liqquore s příchutí borůvek.
Lihovarník Rémy Cointreau odcestoval do Brazílie v roce 1985 a objevil pro sebe mučenku. Z chutné a jedinečné chuti vyvinul recepturu obzvláště jemného ovocného likéru.
Ouzo se vyrábí destilací čistého alkoholu s anýzem a různými bylinami jako je fenykl, koriandr a masticha, což mu dodává nezaměnitelnou chuť.
Tento likér pochází z Finska, které je známé pro své chladné podnebí a poněkud podivné zvyky, jako je ponoření se do ledové vody po saunování při 100 °C. Je také domovem doslova nejchladnějšího likéru na Zemi, který je kombinací čerstvé máty peprné a lahodné čokolády.
Midori je vynikající melounový likér japonské firmy Suntory. Krátce po svém uvedení do světa nápojové gastronomie se stal nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro barmany a šéfkuchaře.
Limoncello di Capri je populární italský citronový likér vyráběný z prvotřídních sorrentských citrónů. Jejich slupka bez dužiny se namáčí do alkoholu, ve kterém se uvolňují esenciální oleje. Výsledná žlutá tekutina se pak míchá se sirupem a Limoncello je na světě.
Licor 43 "Cuarenta y Tres" (v ochutnávkové miniatuře) se dodnes vyrábí podle tajné receptury. Chutná skvěle jak čistý na ledu, tak ve svěžích koktejlech. Licor 43 je moderní klasikou, která představuje špičku mezi likéry.
Licor 43 je španělský likér. Vyrábí ho od roku 1924 palírna Diego Zamora SA v Cartageně, ale receptura je prý přes 200 let stará. Tento likér je poctou řemeslnému umění baristy.
Lebensstern Elderflower Likér 0,05L (pro zajímavost Lebernsstern lze z němčiny přeložit jako "Živá hvězda" a Elderflower z angličtiny jako "Bezový květ") je speciální ochutnávková miniatura vhodná pro seznámení s tímto unikátním bezovým likérem zlatavé barvy.
De Kuyper Kwai Feh Lychee Liqueur je čistá esence čerstvých plodů liči zachycená v lehké, sladké a přírodní chuti tohoto svěžího likéru s jemně růžovou barvou. Vychutnáte si ho při nejrůznějších příležitostech. Samotný i míchaný.