Destiláty, Strana 96
Stránka 96 z 117 -
2334 položek celkem
Výroba Slivovice značky Bartida probíhá v měděných destilačních zařízeních pana Arnolda Holsteina, díky kterým je výsledný destilát zárukou stabilní kvality. K velice jemné a čisté chuti slivovice přispívá také trojstupňová destilace.
Bartida Hruškovice je skvělý destilát, který je oblíbený zejména pro svou jemnou vůni a chuť čerstvě sklizených vyzrálých hrušek. Vybraná odrůda je pro výrobu destilátu vhodná právě díky své cukernatosti, vůni a chuti.
Ovocné speciality Baron Hildprandt jsou vyrobeny z kvalitního ovoce z jižních Čech. Vyrábí se v historické palírně v Blatné pod dohledem mistra destilatéra Václava Šitnera. Vznikají kombinací 3x destilovaného rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Výsledný blend se dostařuje po dobu 2-3 měsíců v sudech po destilátech.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Meruněk byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Ovocná specialita Baron Hildprandt ze Zralých Hrušek byla vyrobena z kvalitního jihočeského ovoce. Vzniká kombinací 3x destilovaného a rok stařeného destilátu, lihu, vody a extraktu ze sušeného ovoce. Objevte tento skvost z historické palírny v Blatné.
Baron Hildprandt Meruňkovice je čtyřikrát destilovaná ovocná pálenka, která má díky unikátnímu postupu destilace výrazně čistší a jemnější chuť.
Pálenka destilovaná z kvasu založeného pouze z odrůdy hrušek Williams. Díky ušlechtilému speciálnímu postupu kvašení a opatrné destilaci mistra destilatéra jsou do pálenky přeneseny typické, plně intenzivní tóny hrušky Williams s jemností.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábíme několikanásobnou destilací z kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek. Všechny švestky před naložením odpeckováváme. Díky tomu se do destilátu nedostává typická hořkomandlová příchuť pecek.
Oblíbený destilát z pečlivě vybraných meruněk. Suchá, trpká a zároveň sladká chuť s hořkomandlovým podtónem. Naloženo záměrně s peckou. Díky správně vedené vícestupňové destilaci mistra destilatéra má meruňkovice charakteristickou jemnou chuť , s intenzivním meruňkovým aroma.
Inspirací bylo setkání se zkušenou včelařkou, která chová včely v panenské přírodě podhůří Novohradských hor. V naší jemné jablkovici jsme nechali macerovat medová víčka (víčka medových buněk z medových pláství získaná tzv. odvíčkováváním medových plástů). Víčka se vyznačují velkým množstvím dezinfekčních látek, které chrání med přírodním způsobem před vlhkostí, bakteriemi a negativními vlivy.
Vyrábí se podle tradičních metod v Durangu v Mexiku. Jeho výroba je regulována náročným oficiálním mexickým standardem a je vyráběna pod NOM-D248G. Alan Hernández, mist mezcalero, má na starosti řízení procesu podle jedinečné a exkluzivní receptury LE TRIBUTE, která se vyrábí v zařízeních Bosscal Company, mexického partnera.
Klasický kouřový a zemitý Mezcal vyráběný renomovaným Licores Veracruz v Oaxace v Mexiku. Třikrát destilováno, zrálo v dubových sudech po dobu více než pěti měsíců. Každá láhev obsahuje jediného agávového červa, který je tradiční zárukou kvality Mezcal. Tento 100% agávový Mezcal získal v roce 1997 kýžený titul „Nejlepší Mezcal na trhu USA“.
Gusano Rojo Mezcal, se vyrábí ze 100% zelené agáve v mexickém státe Oaxaca. Gusano Rojo znamená v překladě Červený červ, který žije jen v této rostlině. Je to vlastně larva motýla.