Destiláty, Strana 94
Stránka 94 z 117 -
2334 položek celkem
Láskyplný průtahový destilát z plodů modrého jalovce pocházejícího ze Slovenska a červeného z Itálie. Charakteristické vlastnosti tohoto lesního plodu dodávají nápoji osvěžující účinky a dělají z něj nenahraditelnou součást celé řady míchaných koktejlů jako je například Bora Bora (borovička, hruškovice, tonic) a hlavně speciální Junipelder.
Žitný destilát zraje celkem 8 let v sudech z amerického bílého dubu. Je vytvořen na počest 500 letého výročí Palírny U Zeleného stromu. Vzhledem k tomu, že je Single Barrel ručně lahvován vždy z jednoho unikátního sudu, mohou se vzorky různého původu mírně lišit. V zájmu bezchybné orientace jsou proto lahve ručně číslovány a uvádí se, ve kterém sudu určitá Stará žitná myslivecká zrála.
Je napěchována vitamíny a tříslovinami. Domorodé kmeny používaly arónii jako lék proti nachlazení. Zároveň se jedná o jeden z nejúčinnějších antioxidantů. Likér je vyvážený, nikdy se nekalí a láká k ochutnání dalšího doušku. Dochuť sladkých mandlí je cítit lehce v závěru a je skutečným potěšením pro vaše patro.
Pircher Williams 3L je exklusivní 100% destilát z hrušek Williams Christ z Etschtal. Tekuté zlato z Itálie, z jižního Tyrolska. Pálenka vyrobená z hrušek se produkuje výhradně z čerstvých a zralých plodů.
Pircher Williams lékárnická lahev 0,7L je Italská pálenka. Jihotyrolské Williams hrušky se svým aroma jsou základem pro elegantní pálenku z palírny Pircher. Její jméno zaručuje tu nejvyšší kvalitu.
Pircher Williams je exkluzivní 100% destilát z hrušek Williams Christ z Etschtal. Pochází z jižního Tyrolska, produkuje se výhradně z čerstvých a zralých plodů a přezdívá se mu "tekuté zlato z Itálie".
Pircher Mirabelle je z čerstvě sklizených mirabelů a čerstvé marmeládové slivky. To vytváří elegantní, jemnou chuť brandy Mirabellen.
Vyrábí se z meruněk z jižního Tyrolska a se svým zvláštním, typicky ovocným aroma, jsou základem pro jemnou pálenku z palírny Pircher.
Pircher Kirsch 0,7l je unikátní stoprocentní destilát, který byl vyroben z prvotřídních zralých třešní z jižního Tyrolska.
Jemná pálenka Erdbeeren se produkuje výhradně z čerstvých a zralých plodů. Firma Pircher, kde se výrobek vyrábí a plní, je zárukou nejvyšší kvality. Z lásky k mimořádným událostem a ze zkušeností, vzniká jihotyrolský destilát plný chutě a vybrané kvality pro skutečné znalce.
Jemný ovocný destilát vyroben ze dvou odrůd višní Fanal a Morela pozdní.
Ušlechtilý, velmi jemný ovocný destilát s charakteristickou výraznou sladkou chutí a vůní třešní. Odrůda ´Giorgia´ byla vyšlechtěna v Itálii. Je velmi aromatická a sladká. Tato odrůda je pěstována v sadech poblíž lihovaru.
Ušlechtilý jemný ovocný destilát s typickou chutí a vůní divokých mirabelek. Vyráběna v limitovaném množství z vyzrálého ovoce , unikátní chutí a aromatu nemající konkurenci, rostoucího v okolí lihovaru.
Ušlechtilý jemný ovocný destilát s nádhernou navinule sladkou, příjemně kořenitou charakteristickou chutí a vůní, vyrobený z Clappovy máslovky. Clappova máslovka je stará letní odrůda amerického původu vyšlechtěná kolem roku 1860 na zahradě Th. Clappa. Je charakteristická svými velkými zelenožlutými plody s červeným líčkem.
Horňácká jednodruhová slivovice z odrůdy Durancií rostoucích pouze na svazích kolem Kuželova a Malé Vrbky. Vyrobena tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni rodinného lihovaru.
Kleiner Wild Pin 0,7L je ovocná pálenka od českého výrobce Kleiner. Varianta Wild Pin (divoký špendlík) byla na trh uvedena v říjnu roku 2015. Wild Pin byla fermentována včetně pecek po dobu 270 dní. Poté byla uložena v kameninových nádobách na 3 roky do sklepení, kde pěkně uzrála.
Malosériový destilát odrůdového ovoce původem z volné přírody. Devítiměsíční fermentace kvasu odpeckovaných višní. Řízená třístupňová destilace. V roce 2014 byl destilát uložen do sudů po sherry z odrůd Palomino a PX (Pedro Ximénez).
Kleiner Silver Plum 0,7L je ovocný destilát vyráběný z toho nejkvalitnějšího ovoce, které se sbírá po dobu několika dní, při nejvyšší zralosti. Destilát se poté ukládá do kameninových nádob.
Zrání Pure Apricot probíhá v kameninových nádobách nejméně 3 roky. Zrání dodává destilátu průzračnou barvu s platinovými odlesky.