Destiláty, Strana 107
Stránka 107 z 117 -
2334 položek celkem
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .
Při maceraci bylo použito 11 botanicals z nichž nejvíce vyniká 6 divokých galicijských: šalvěj, vavřín, bylina verbena, eukalyptus, máta peprná a druh mořských řas zvaný glasswort, což mu dává výraznou balsamickou vůni .
Vyrábí se v proslulé palírně Nikka, se destiluje ve vzácném Coffey Still - speciální koloně, která se stále běžně používá k výrobě whisky. Tento speciální proces dodává ginu výjimečnou hladkost a komplexní pocit v ústech.
Vůně plná limetek, grapefruitu a květin. Chuť je silná. Citrusové plody smíchané s mátovými listy a sladkým kořením. Svěží a dlouhý závěr.
Tradiční suchý gin si vypůjčil ty nejlepší ingredience z přírody německého Schwarzwaldu a exotické Indie. V Black Forest Distillers dali dohromady 47 pečlivě vyladěných ingrediencí, které prošly šetrnou macerací a destilací, a pak si odpočinuly v tradičních hliněných nádobách. Výsledkem je jemná lahůdka s tóny jalovce, citrusů a květin, s lehkým doprovodem pepře a pomela.
Tradiční suchý gin si vypůjčil ty nejlepší ingredience z přírody německého Schwarzwaldu a exotické Indie. V Black Forest Distillers dali dohromady 47 pečlivě vyladěných ingrediencí, které prošly šetrnou macerací a destilací, a pak si odpočinuly v tradičních hliněných nádobách. Výsledkem je jemná lahůdka s tóny jalovce, citrusů, květin, pepře a pomela.
Dárková kazeta obsahuje miniatury tří německých ginů značky Monkey 47: Schwarzwald Dry Gin, Schwarzwald Dry Gin Barrel a Schwarzwald Sloe Gin. Sada potěší sběratele i ty, kteří chtějí ochutnat tyto výjimečné rumy inspirované německou i indickou přírodou.
Aromatický a osvěžující Mermaid Pink Gin vdechuje chuť čerstvých ostrovních jahod. Jemnou, ale komplexní chuť oceňovaného Mermaid Ginu, směsi citronové kůry, zrnek ráje a vonného skalního samfíru.
Ručně vyráběný na Isle of Wight od roku 2014 s použitím deseti eticky získaných rostlinných látek, přináší hladkou, ale komplexní směs čerstvé organické citronové kůry a peprných zrnek.
Mayfair London Dry Gin (0,05L) ve speciální ochutnávkové miniatuře vhodné pro seznámení s tímto unikátním ginem. Vyrábí se malosériově v jednom z mála zbývajících lihovarů v Londýně. V jeho chuti dominuje jalovec doplněný o pikantní aromatické tóny koriandru, kořene orris, kořene anděliky a dalších tajných přísad.
Mascaro 9 Gin je španělský gin se zcela jalovcovým aromatem s drobným nádechem citrónu a rostlin z okolí Středozemního moře. Chuť ginu je plná, pikantní, suchá s nádechem jalovce a citrónu. Tento delikátní gin je ideálním společníkem u klidných vyjímečných večerů.
Vznik unikátního Martin Miller's London Dry ginu byl motivován touhou po novém luxusním produktu. Majitel palírny Martin Miller dlouho nemohl najít gin, který by vyhovoval jeho náročné chuti, a tak si stvořil vlastní.
Martin Miller's London Dry Gin (v ochutnávkové miniatuře) má chuť plnou čerstvého jalovcového aroma s tóny koriandru a svěžích citrusů. Ideálně se hodí do každého koktejlu a drinku, kde hraje gin hlavní roli.
Růžový gin Malfy Gin Rosa Sicilian Pink se vyrábí z italského jalovce, sicilského růžového grapefruitu, italské rebarbory a dalších pěti botanicals. Jeho chuť je svěží, šťavnatá a plná grapefruitové šťávy s bohatými tóny jalovce.
Malfy Gin Originale je tradiční italský gin s klasickou chutí jalovce. Tento gin je vyráběn vakuovou destilací. V chuti jsou cítit citrusy a jemné květinové tóny.
Malfy Gin Originale je tradiční italský gin s klasickou chutí jalovce. Tento gin je vyráběn vakuovou destilací. V chuti jsou cítit citrusy a jemné květinové tóny.
Klíčovými přísadami jsou slupky těch nejlepších italských citrónů.
Klíčovými přísadami jsou krvavé pomeranče ze Sicílie, kdy jejich slupky jsou namočeny v alkoholu a lisované. Tato infuze se později smísí s jalovcem a dalšími botanicals, poté probíhá destilace.
Magellan Blue Gin se vyrábí v malé destilerii ve Francii ve městě Angeac. Pojmenovaný je po slavném mořeplavci, který objevil mnoho koření, které se používá při výrobě, hlavně hřebíček.