Destiláty, Strana 100
Stránka 100 z 117 -
2334 položek celkem
Beluga Hunting Berry je likér z bobulových plodů, v jehož složení hrají hlavní roli především borůvky a brusinky, arónie, šípky a jeřabiny doplněné anýzem, jalovcem či rozchodnicí růžovou. Má tmavou rubínovou barvu a 38% obsah alkoholu. Nejlépe si tento likér vychutnáte čistý na ledu nebo podávaný v namražené sklenici, je ovšem skvělý také do koktejlů i teplých míchaných drinků.
Becherovka je český bylinný likér, vyráběný v Karlových Varech. Vyrábí se z více než dvaceti druhů bylin a koření a neobsahuje žádné chemické přísady.
Bartida Original Tuzemák je původní oblíbenou a tradiční klasikou. Ovšem vylepšenou přidáním rumu a macerací pravé vanilky.
Nejsladší spojení jemné irské whisky a irského mléčného krému.
Nejsladší spojení jemné irské whisky a irského mléčného krému.
Narozeninový dort pro dospělé. Nejlépe chutná na ledu.
Likér kombinuje vyzrálou italskou brandy s destilátem z citrusových plodů. Základ tvoří brandy, která zraje přibližně osm let, načež je doplněna o pomerančovou kůru zrající na slunci, vybrané byliny a šafrán.
Likér Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of theCocktail v New Orleans. Rok poté na stejném místě byl oceněn titulem "Nejlepšínový produkt". Receptura byla inspirována ikonickými Angostura bitters a spojuje neutrální alkohol, koření a byliny, které se míchají a poté ukládají na tři měsíce odpočinku.
Přesná receptura bylinného extraktu zůstává střeženým tajemstvím, ale jde o speciálně vybrané byliny, kořínky a koření s přísadami nesoucí typické sicilské vůně a chutě, jako jsou esenciální oleje z citrusových plodů – pomerančů a citronů a také z granátových jablíček.
Přesná receptura bylinného extraktu zůstává střeženým tajemstvím, ale jde o speciálně vybrané byliny, kořínky a koření s přísadami nesoucí typické sicilské vůně a chutě, jako jsou esenciální oleje z citrusových plodů – pomerančů a citronů a také z granátových jablíček.
Likér vyrobený z bolívijské koky, amazonské guarany, čínského kořene ženšen a 36 dalších bylin! Pro Agwu je charakteristická nevšední chuť, kterou doprovází pozoruhodný povzbuzující efekt způsobený alkaloidy obsaženými v listech koky.
Doornkaat Doppelkorn je německý tradiční schnapps vyráběný z kukuřice. Aroma je bylinné a karamelové, s náznaky kávových zrn. Chuť nese kukuřičnou sladkost s tóny koření, skořice a máslových karamelek. Závěr je bylinný a kořenitý.
The Paulsen Collection Cognac Petit Champagne 40 let 0,7L je vynikající, 40 let starý Cognac z roku 1968, který zraje v dubových sudech Limousin v Petit Champagne.