Zámecké Vinařství Bzenec, Tramín Červený, Jakostní Víno 0,75L, 11.5%
Tramín červený ze Zámeckého Vinařství Bzenec s plným aroma lístků čajových růží.
Tramín červený ze Zámeckého Vinařství Bzenec. Chuť je plná a harmonická.
Doporučená teplota podávání je 10-12 °C .
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tichá vína |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| EAN: | 8594002237462 |
| Hlavní kategorie: | Tichá vína |
| Značka: | Zámecké Vinařství Bzenec |
| Země původu: | Česká republika |
| Druh vína: | Bílé víno |
| Cukernatost vína: | Polosuché |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 11,5% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Má zelenožlutou barvu. Vůně je velmi intenzivní a ovocná. Převládají tóny angreštu, černého rybízu a květu bezu. Chuť je bohatá, ovocná s pikantním závěrem.
Víno s intenzivní třešňovou barvou, plným ovocným aroma, výbornou strukturou a příjemně vyváženým, dlouhým zakončením.
Vyrábí z krásné směsi dvou jihoitalských hroznů, Negroamaro a Primitivo.
Plné, kořenité suché bílé víno s přívlastkem. Má nezaměnitelně intenzivní aroma černého rybízu, bezu a vyzrálého angreštu. Hrozny pochází z vinařské oblasti Morava, slovácké podoblasti, z obce Hovorany a trati Staré hory.
Viorica je moldavské dívčí jméno odvozené od názvu stejnojmenné květiny. Toto osobité víno se vyrábí z vybraných hroznů odrůdy Viorica, u kterých se příjemné květinové aroma rozvíjí do typické muškátové vůně.
Plné, mohutné víno s rozmanitou vůní tmavého peckovitého ovoce. Doporučujeme zejména k jehněčí pečeni, bifteku a krůtímu masu.
Stará tradiční metoda vinifikace: zcela vyzrálé hrozny jsou ručně sbírány z vinic, fermentace a macerace se slupkou probíhá při kontrolovaných teplotách 20-30 °C. Poté se víno lisuje a pokračuje k jablečno-mléčné fermentaci v ocelových tancích. Když je víno hotové, proces je ukončen tangenciální filtrací před plněním do lahví.
Henry of Pelham Sauvignon je polosuché bílé víno s výraznou chutí grapefruitu, který harmonicky doplňují tóny angreštu.
19 Crimes The Uprising Rum Barrels se vyznačuje intenzivní vůní s tóny karamelu, kávy, sladkého koření, ostružin a malin. Chuť je plná, s výraznou sladkostí a tóny kávy a skořice.