Zámecké Vinařství Bzenec, Rulandské Bílé, Jakostní víno, 0,75L, 12.5%
Rulandské bílé ze Zámeckého Vinařství Bzenec. Jakostní víno je jemné, s příjemnou květinovou vůní připomínající kvetoucí kosatce.
Rulandské bílé ze Zámeckého Vinařství Bzenec. Jakostní víno je jemné, s příjemnou květinovou vůní připomínající kvetoucí kosatce.
Doporučená teplota podávání je 10-12 °C .
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tichá vína |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| EAN: | 8594002237486 |
| Hlavní kategorie: | Tichá vína |
| Značka: | Zámecké Vinařství Bzenec |
| Země původu: | Česká republika |
| Druh vína: | Bílé víno |
| Cukernatost vína: | Suché |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 12,5% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Vysoce kvalitní barikové červené víno z oblasti Bordeaux AOC. Víno má temnou, koncentrovanou barvu, stále však ovocný charakter s elegantním projevem zrání v dubovém sudu a dotekem kouře.
Rubínové červené víno s komplexní chutí s bohatou vůní zralého červeného ovoce, třešní a bobulí doprovázené skořicovými tóny.
Odrůda: 50% Primitivo, Merlot 50%
Tekutá óda minulosti. Vína "19 zločinů" jsou věnována britským kriminálníkům, kteří byli od roku 1788 transportováni do Austrálie, aby zde vykonávali tvrdé práce. Červené víno 19 Crimes Red Wine 2018 má intenzivní aroma vanilky, černého rybízu a čokolády. Chuť je komplexní, s jemnou tříslovinou a tóny lékořice, perníku a červených bobulí.
Primitivo di Manduria Gran Maestro je kvalitní zástupce své odrůdy z podoblasti Manduria v Puglii.
Stará tradiční metoda vinifikace: zcela vyzrálé hrozny jsou ručně sbírány z vinic, fermentace a macerace se slupkou probíhá při kontrolovaných teplotách 20-30 °C. Poté se víno lisuje a pokračuje k jablečno-mléčné fermentaci v ocelových tancích. Když je víno hotové, proces je ukončen tangenciální filtrací před plněním do lahví.