Via Delicia - vepřové z udírny uzené bukovým kouřem 210g
Vychutnejte si poctivě připravované uzené vepřové maso. Neobsahuje žádné dusitanové soli a svou omamnou kouřovou vůni a chuť získalo díky uzení klasickým způsobem na bukovém dřevu.
Složení vepřového masa z udírny uzeného bukovým kouřem: uzené vepřové maso původem z ČR (90 % při sádce – vepřové maso, jedlá sůl, přírodní kouř), solný nálev (sůl, voda).
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Paštiky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.21 kg |
| EAN: | 8594177910115 |
| Hlavní kategorie: | Paštiky |
| Značka: | Via Delicia |
| Země původu: | Česká republika |
| Příchuť: | Vepřové |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Luxusní, samostatně balené pralinky v podobě čokoládových lahviček s krémovou likérovou náplní.
Podobné produkty
Vepřovka jak má být! Ta od Via Delicia obsahuje 99 % kvalitního masa. Pouze nemleté vepřové a soli tak akorát. Maso přirozeně pouští šťávu během sterilování, a proto nebyla do výrobku přidána žádná voda navíc. Neobsahuje ani lepek.
Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků. V každé skleničce je skutečně jeden celý tvarůžek, který dodává výrobku nezaměnitelnou, typickou chuť.
Paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku.
Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek je skutečnou lahůdkou pro znalce a milovníky zvěřinových specialit.
Daněk byl považován za královskou lovnou zvěř chovanou v mnoha panských oborách. Nyní se vyskytuje celkem hojně i ve volných honitbách. Má vynikající, chuťově výrazné maso podobné jelenímu. V této paštice se dančí maso lahodně doplňuje s divokým kořením, bylinkami a lesními houbami. Doporučujeme ochutnat společně s výraznějším červeným vínem.
Kousky králíka a vepřového bůčku naložené ve voňavém koření a upečené dozlatova společně s cibulkou a s kořenovou zeleninou.
Dříve se husy a kachny chovaly snad u každé chalupy - kvůli masu, peří a sádlu. Z dobře vykrmených ptáků se pak získala také krásná světlá játra jemné chuti. U nás se na tuto delikátní pochoutku trochu zapomnělo, ale třeba ve Francii je to stále velice vyhledávaná a ceněná delikatesa. Játra jsou marinovaná v koňaku a tepelně upravená přímo ve skleničce.
Lahůdková záležitost - pečený králík, trošku vepřového masa, čerstvá zelenina, sůl a koření. Paštika neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. K přípravě bylo použito čerstvé králičí maso z českých chovů.
Klasická úprava hovězího masa ozvláštněná chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizace je maso šťavnaté a příjemné aromatické chuti. Produkt neobsahuje lepek.
Játrová paštika v selském stylu – zabíjačková, hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které se přidává pořádná porce cibulky restované na vepřovém sádle.
Lahodný a originální doplněk, který ozvláštní každé posezení. Tato paštika potěší všechny, kteří mají rádi vyváženou kombinaci šťavnatého masa, jemné sladkosti cibulky a pikantního nádechu chilli.
Paštika z divočáka a těch nejkvalitnějších surovin, provoněná divokým kořením a jalovcem. Dobře se roztírá.