Burmester Tawny Porto 20yo 0,75L, 20%

Společnost Burmester založili v roce 1730 Henry Burmester a John Nash. Od roku 1750 začali na Britské ostrovy a do Evropy vyvážet tradiční portské víno. Tawny Porto 20yo má buket dřeva, sušeného ovoce, dřeva a medu. Chuť je intenzivní, s dlouhým závěrem. Baleno v dárkovém tubusu.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.12.2025
Možnosti doručení
1 499 Kč
Burmester Tawny Porto 20yo 0,75L, 20%

Tradiční portská vína typu Tawny se vyrábí z hroznů vybraných typů keřů. Jedná se o vyvážená vína s rovnováhou mezi svěžím a bujným mládím a klidným váženým stářím. Barva se mění v průběhu zrání. Od sytě cihlově červené u 10letého přes tmavě okrovou až po jemně nahnědlou u 40letého. Burmester Tawny Porto 20yo má buket dřeva, sušeného ovoce a medu. Chuť je intenzivní, s dlouhým závěrem. Baleno v dárkovém tubusu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Portská vína
Hmotnost: 1.425 kg
EAN: 5602002100112
Hlavní kategorie: Portská vína
Značka: Burmester
Země původu: Portugalsko
Doba zrání: 20yo
Druh vína: Červené víno
Cukernatost vína: Sladké
Stupeň lihovitosti: 0 až 20%
Velikost lahve: Standardní lahve
Obsah alkoholu: 20%
Objem: 0,75L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Quinta do Infantado Reserva Especial Porto 0,75L, 19.5%
399 Kč

Quinta do Infantado Reserva Especial Porto je velmi harmonické portské. Má kořeněný charakter se spoustou jemnosti a mineralitou ve vůni i chuti. Jedná se o výrazně ovocné víno s dlouhým závěrem.

21015
21013 Quinta do Infantado Reserva Dona Margarida Porto 0,75L
429 Kč

Vyvážené a elegantní. Vynikající na stole s širokou škálou dezertů. Nezapomeňte, pokud je to možné, snížit cukr v receptu, protože portské víno je již sladké! Teplota podávání 12ºC až 15ºC. Za ideálních sklepních podmínek, 70% vlhkosti a 12ºC až 14ºC a pro ty, kteří mají rádi vína zrající v láhvi, může být ještě několik let skladováno.

21013
21016 Quinta do Infantado Ruby Porto 0,75L
329 Kč

Quinta do Infantado Ruby Porto pochází z malého vinařství. Má krásnou rubínovou barvu, zraje několik let v dubových sudech, ve kterých získává svou ovocnou vůni a chuť. 

21016
Tawny
329 Kč

Sladké příchutě jako džem a švestka. Určité náznaky lískových oříšků a sušené ovoce, například fíky. Na patře odhaluje příjemnou rovnováhu mezi kyselostí a sladkostí, dobře integrovaná do dřeva a s pěkným přetrvávajícím závěrem.

92060
12317 Kopke Porto 40yo 0,75L
3 790 Kč

Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.

12317
82701 Kopke Colheita 2004 Porto 0,75L
1 079 Kč
82701
92057 Porto Quevedo White Port 0,75L
299 Kč

Sladká chuť podobná medu a želé. Bílé ovoce, které připomínají hruškový nebo jablečný džem. Na patře má ovocnou intenzitu se skvělou vyvážeností mezi kyselostí a sladkostí. Plná a strukturovaná povrchová úprava.

92057
12314 Kopke Porto 10yo 0,75L
799 Kč

Kopke Porto 10yo zraje v dubových sudech nejméně po dobu deseti let. Obecně platí, čím starší červené portské, tím světlejší je jeho barva.

12314
92058 Porto Quevedo Rosé Port 0,75L
329 Kč

Krásné růžové portské je vyrobeno výhradně z nakrájených hroznů, fermentovaných při nízké teplotě, aby se zachovaly jemné čerstvé ovocné chuti.

92058
12302 Kopke Colheita 1957 Porto 0,75L
10 490 Kč

Kopkeho Colheitas však vypráví jedinečný příběh. Ochutnat víno znamená ochutnat historii a v případě této Colheity z roku 1957 to znamená připomenout si pozoruhodnou událost, jakou byl podpis Římské smlouvy, která založila Evropské hospodářské společenství (EHS).

12302
123151 Kopke 20
1 499 Kč

Věk na etiketě tohoto Kopkeho portského vína je průměrný věk všech vín ve směsi. Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, umocněné neustálým stloukáním během fermentace.

12315