Bedin Rosé Cuvée Extra Dry 0,75L, 10.5%
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Světle růžová barva s lososovými odlesky. Aroma letního ovoce a lesních plodů, Ovocná chuť s bohatým závěrem. Zbytkový cukr 16g/l
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prosecco |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.425 kg |
| Hlavní kategorie: | Prosecco |
| Značka: | Bedin |
| Země původu: | Itálie |
| Cukernatost vína: | Polosladké |
| Stupeň lihovitosti: | 0 až 20% |
| Velikost lahve: | Standardní lahve |
| Obsah alkoholu: | 10,5% |
| Objem: | 0,75L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Originální český aperitiv vyrobený z vína, grapefruitu a rodinného tajemství. Má sladkou podmanivou chuť ovoce s příjemnou grepovou hořkostí v závěru a šťavnatou kyselinku.
Podobné produkty
Vše začalo v roce 1942, kdy Aldo zdědil po svém otci "Col del Lupo" kopec pokrytý vinicemi a malým domkem s dechberoucím výhledem. Dnes se o rodinné vinařství starají jeho potomci a šumivá vína vyrábí se stejnou úctou a smyslem pro zodpovědnost.
V dnešní podobě vín Bepin de Eto se odráží dlouholetá poctivá práce, která je patrná jak ve skvěle technologicky zvládnutých vínech, tak v jejich originálním a úchvatném balení.
Carlo Gancia se narodil roku 1829 v obci Narzole v oblasti italského Piemontu. V polovině 19. století, kdy byla výroba perlivých vín v Itálii jen fantazií, se devatenáctiletý Carlo rozhodl přeměnit sen v realitu a vycestoval do Francie, aby se seznámil a inspiroval víny za Alpami. Ve Francii strávil 2 roky.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Aroma je plné jablek a hrušek s exotickými tóny liči a bílých broskví, které doplňují kulaté tóny medu a máty. Chut je bohatá, pevná a harmonická chuť s dlouhou dochutí.
Dárkové balení Bottega Gold a Rosé Gold prosecco.
Vinařství bylo založeno roku 1922. Sergio Nardin předal své zkušenosti a vášeň svým synům, Paolovi, enologovi, který sleduje produkci, a Pietrovi, který koordinuje obchodní aspekt. Révu pěstují na více než 200 hektarech vinic a vedle prosecca se věnují i výrobě bílého a červeného vína.
Historie vinařství sahá do roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Má světle slámovou barvu. Ve vůni jsou cítit žlutá jablka, bílé květy a mandle. Chuť je příjemně ovocná.
Vinařství Ca' di Rajo bylo založeno roku 2005 rodinou Cecchetto. Využívají nejinovativnější vinařské technologie a její moderní zařízení umístěny ve fascinujícím historickém kontextu, v panství ve středověké vesnici. Vinařství se zaměřuje jak na výrobu šumivých, tak i tichých vín té nejvyšší kvality.
Rodina Vedova začala budovat vlastní vinice a hospodářskou usedlost v 50. letech minulého století. Sídlí v srdci oblasti Valdobbiadene Prosecco Superiore a dnes zde patří k jednomu z největších a nejznámějších vinařství.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.