Aromaniac Kostarika Tarrazu 250g (zrnková káva)
Ve světě si ji cení jako jedné z nejlepších káv. Svoji hedvábnou, a přesto bohatou chuť, získává na svazích vyhaslých vulkánů v kostarickém kantonu Tarrazu.
Zrnka pocházejí z úpatí vyhaslých vulkánů v oblasti Tarrazú. Právě z půdy bohaté na živiny a horského klimatu čerpají svou lahodně jemnou chuť. Rodinné farmy o rostliny svědomitě pečují a naučili se využívat vše, co jim místní příroda nabízí. Včetně období sucha, v kterém každoročně probíhá sběr.
Právě pro jemnost ji doporučujeme dámám a pro naprostou vyváženost těm, kdo s kvalitní kávou začínají.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Příběh nealkoholického aperitivu Crodino začal v roce 1965. Dodnes patří mezi vyhledávané a velice oblíbené aperitivy. V jeho hořkosladké intenzivní chuti se objevuje osvěžující aroma krvavého pomeranče, harmonicky doplněné nahořklou tříslovinou.
Vyhřívejte se v ostrovním vánku při popíjení této jedinečné lihoviny, která krásně zachycuje jemně vyzrálou chuť bílého rumu. Perfektní dotek pro přepracované Mojito, staré Kuby nebo Daiquiri.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa s nealkoholickými variantami ginů.
Podobné produkty
Vyvážená káva s opravdu lehkou svěžestí. Chuťový profil La Paz ukrývá příjemnou karamelovou sladkost a lehké grepové tóny. Hrubé mletí (french press).
Jemná káva bez kyselých tónů. Perfektně vyvážená směs čtyř arabik ukrývá sladký karamel a hořkost tmavé čokolády. Hrubé mletí (french press).
Zajímavá chuť i původ. Káva s ořechovou hořkostí, kterou vyvažuje sladkost borůvek, roste na svazích aktivních vulkánů a také událostí nedávných nepokojů.
Lehká a lehce svěží. V kávě se perfektně vyvažují tóny sladkého lesního medu, ořechové hořkosti a svěžesti citrusů.
Sladká káva s lehkou svěžestí. Její chuť je vyvážená a skrývá se v ní jemná hořkost kakaových bobů, kterou doplňují příjemné nugátové tóny.
Příjemné rumové aroma s plnou chutí bez náznaku kyselosti. Tak chutná jen brazilská arabika dozrávající v chladu vysokých hor. Hrubé mletí (french press)