Stránka 83 z 130 -
2592 položek celkem
Botran Reserva 15yo se destiluje z panenského medu pocházejícího z nejkvalitnější cukrové třtiny rostoucí v jižní Guatemale. Rum zraje 5 až 15 let unikátním systémem solera, který kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americké whiskey, sudy po sherry a sudy, ve kterých bylo dříve uloženo portské víno.
Botran Reserva 15yo se destiluje z panenského medu pocházejícího z nejkvalitnější cukrové třtiny rostoucí v jižní Guatemale. Rum zraje 5 až 15 let unikátním systémem solera, který kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americké whiskey, sudy po sherry a sudy, ve kterých bylo dříve uloženo portské víno.
Destiluje se z medu z cukrové třtiny a poté zraje v pečlivě vybraných sudech, které dříve obsahovaly bourbon, sherry nebo portské víno. Toto vícevrstvé zrání mu dodává pozoruhodnou hloubku a příjemně měkkou strukturu.
Ron Botran Solera 1893 je vedle světoznámých Zacapa dalším honosným zástupcem guatemalských rumů. Vzniká ze směsi prvotřídních ročníkových rumů, jejichž délka staření dosahuje až 18 let.
Jedná se o 22 letý blend dominikánských rumů, který oslavuje 40 výročí vytvoření prvních rumů Barcelo Imperial. Celkem bylo vyrobeno 15.000 kusů, po otevření dárkové kazety naleznete číslo dané lahve.
Nejnovější a zcela výjimečný přírůstek portfolia společnosti Ron Barceló – Imperial Onyx. Vychutnejte si aroma opáleného dřeva s jemným nádechem třešní, kávy a sušeného ovoce, které doplňují hluboké tóny dřeva a vanilky.
Ron Barcelo Gran Platinum Rum je stařený minimálně 6 let v amerických dubových sudech, které rumu dají jeho typickou charakteristiku a vůni. K jeho výrobě jsou použity jen dvě suroviny – cukrová třtina a voda. Rum je následně přefiltrován přes dřevěné uhlí, aby získal lehkost a ztratil barvu a vy jste objevili uvnitř jeho křištálově citrusovou chuť.
Ron Barcelo Gran Anejo je vynikající směsí kvalitních dominikánských rumů, které zrály déle než čtyři roky v dubových sudech. Ron Barceló Gran Anejo se vyznačuje bohatou, zlatě jantarovou barvou.
Rum Barcelo Blanco je lehký a křišťálově čistý; pochází z Dominikánské republiky. Zraje 9 - 12 měsíců ve vypálených sudech z amerického bílého dubu, v němž zrála Bourbon whiskey. Následně se filtruje přes aktivní dřevěné uhlí až dosahuje požadované vlastnosti pro bílý rum.