V kategorii šampaňské, víno a pivo sdružujeme naši kompletní nabídku vín a piv. Naleznete zde zejména bohatý výběr tichých a fortifikovaných vín včetně šampaňského a šumivých vín.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nízkým teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.
Sladké příchutě jako džem a švestka. Určité náznaky lískových oříšků a sušené ovoce, například fíky. Na patře odhaluje příjemnou rovnováhu mezi kyselostí a sladkostí, dobře integrovaná do dřeva a s pěkným přetrvávajícím závěrem.
G.H. Mumm Ice Xtra je moderní alternativou tradičních demi-sec šampaňských vín značky Mumm. Bylo speciálně vyvinuto pro použití v mixologii. Díky dosážnímu likéru z vín zrajících v sudech po karibských rumech je Mumm Ice Xtra originálním vínem s exotickými a dřevitými tóny.
Rubínové červené víno s komplexní chutí s bohatou vůní zralého červeného ovoce, třešní a bobulí doprovázené skořicovými tóny. Odrůda: 50% Primitivo, Merlot 50%
Plné, šťavnaté červené víno plné zralého červeného ovoce. Vůně výrazná a plná. Chuť kulatá, zaoblená, subjektivně nasládlá a zralá. Celkový dojem velmi šťavnatý, pitelný, vybízející k dalšímu doušku.
Justinos Fine Rich Madeira je tříleté víno z Portugalska, z oblasti Madeira. Justino’s Madeira Full Rich 3yo Sweet je vyrobeno smícháním odrůd "Negra Mole", "Triunfo" a "Complexa".
Červené víno Ramon Bilbao Selección Especial z roku 2021 je dobře strukturovaným vínem s jemnou, dlouhotrvající chutí.
Výrazné víno jemně kořenité, extraktivní, plné a harmonické s elegantní kyselinkou a širokým spektrem květinových a citrusových vůní.
Tiché bílé polosladké víno Glamour Grand Moscato má světle zlatou barvu. Ve vůni je vedle čerstvých hroznů odrůdy Muškát cítit nádech květin, meruněk, broskví a zralých hrušek. Svěží ovocná chuť zaujme příjemnou sladkostí.
Vinařství Bepin de Eto dbá na vysokou, nekompromisní a precizní kvalitu všech svých výrobků. Vysoké závazky kvality se odráží jak ve skvěle technologicky zvládnutých šumivých vínech, tak v originálním a úchvatném balení.
Svojí oranžovou vinětou je toto víno známé po celém světě. Typické, dokonale vyvážené šampaňské tvořené Pinot Noir, doplněné o Chardonnay a Pinot Meunier. Baleno ve speciálním dárkovém obalu, který udrží lahev vychlazenou až na dvě hodiny.
Plantáže Vranac je legendární balkánské víno z vinařského regionu Podgorica, který se rozprostírá v Černé Hoře. V jeho chuti jsou cítit tóny vanilky a sladkého koření. Má velmi charakteristickou, temně rubínovou barvu a harmonickou chuť.
Velmi jemné ledové víno má aroma plné tropického ovoce, medu, meruněk a broskví. Chuť je vyvážená, se svěží kyselinkou. Reif Estate Winery Vidal Ice Wine se ideálně hodí k modrým sýrům. Doporučujeme také vyzkoušet v míchaných drincích, například s vodkou Martini Icewine.
Henry of Pelham Sauvignon 2019 je polosuché bílé víno s výraznou chutí grapefruitu, který harmonicky doplňují tóny angreštu.
Červené polosladké víno s vůní bobulí, ostružin, jahod a malin.
Historie vinařství sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn, Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
Vinařskou tradici rodiny Corvezzo započal na začátku 20. století Guiseppe na úrodných vinicích mezi vesnicemi Cessalto a Motta di Livenza. Dnes se vinařství soustředí na produkci organických šumivých vín a na pěstování hroznů bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Sběr hroznů probíhá pouze ručně a následná výroba a proces vinifikace jsou důsledně kontrolovány. Právě díky ruční sklizni a nižším teplotám mají vína nízký obsah síry a do budoucna si vinařství klade za cíl siřičitany ještě více omezit.