V kategorii destilátů a likérů sdružujeme kromě rumů, whisek a vodek převážnou většinu ostatních destilátů z naší nabídky. Naleznete zde zejména bohatý výběr likérů, ginů, tequily, koňaků a pestrou škálu koktejlových bitterů.
Tequila Rosé Liqueur je vynikajícím likérem z USA, který se vyrábí smícháním tequily s jahodami a smetanou. Pokud máte rádi krémové likéry a whisky, jste na správné adrese.
Mandarine Napoleon Cognac Liqueur je vysoce kvalitní belgický likér vyrobený podle tajné receptury z mandarinek, koňaku a směsi rostlinných látek. Byl prý favoritem samotného císaře.
Žufánek Hruškovice je jemný ovocný destilát, který se pálí z hrušek odrůdy Williams pocházejících výhradně z moravských sadů.
Aha Toro Reposado Tequila se vyrábí již více než 100 let z prvotřídní modré agáve pocházející z plantáží vysočiny Jalisco, které se rozprostírají v nadmořské výšce 2100 m n. m. Celých 9 měsíců zraje v sudech po Jack Daniels Tennesse Whiskey.
Podle legendy to byla právě tequila Jose Cuervo Especial Reposado, která byla použita při namíchání vůbec první margarity
KAH Añejo Tequila byla navržena tak, aby uctívala tradici slavného mexického dne mrtvých. Každá láhev je originálním, ručně vyráběným uměleckým dílem. KAH Añejo zrála dva roky v amerických dubových sudech. Vyznačuje se špičkovou kvalitou a v chuti jsou po sudech cítit jemné tóny whisky.
KAH Blanco Tequila byla navržena tak, aby uctívala tradici slavného mexického dne mrtvých. Každá láhev je originálním, ručně vyráběným uměleckým dílem a žádné dvě nejsou stejné. Tequila KAH se vyrábí 100% z organicky pěstované a ručně sbírané modré agáve.
La Cofradia Blanco Tequila 0,7L vyrábí mexická společnost La Cofradia více jak 50 let. Filozofie firmy je vyrábět nejlepší tequilu na základě tradičních výrobních procesů, které jsou zárukou výborné kvality. Jejich tequily už mají mnohá světová ocenění, díky kterým jsou známé po celém světě.
Corralejo Reposado je dvakrát destilována tequila ze 100% agáve. Vyrábí se od roku 1994 v malých sériích.
Gusano Rojo Mezcal, se vyrábí ze 100% zelené agáve v mexickém státe Oaxaca. Gusano Rojo znamená v překladě Červený červ, který žije jen v této rostlině. Je to vlastně larva motýla.
Fassbind Poire je jemný destilát vyrobený ze zcela zralých hrušek a po dlouhá léta dozrává v dřevěném sudu. Vyrábí se podle tradiční domácí receptury. Samotné výrobě této skvělé hruškovice předchází velmi pečlivý výběr lokálního švýcarského ovoce.
Likér z meruněk vyrobený společností Pircher je zvláštní léčbou. Vyrobeno podle osvědčených tradičních receptů, s čistou ovocnou šťávou a vynikajícími přísadami. Ovocná šťáva z meruňky je výsledkem tohoto elegantního likéru.
Antica Formula je červený jemný vermut vyrobený podle původní receptury Antonio Benedetto Carpano z let 1786. Formula se vyrábí v omezeném množství s řemeslným umem. Lahvováné v hodnotných číslovaných ručně foukaných lahvích.
Vermut historické značky Dolin se dodnes vyrábí v alpských kopcích kolem Chambery podle původního receptu z roku 1821. Na vrcholu byl "styl Chambery" v 19. století a na počátku 20., dnes je Dolin posledním zbývajícím producentem tradičního Vermouth de Chambery.
Jack Daniel's Honey Whiskey Liqueur je likér vycházející ze světoznámé Tennessee whiskey Jack Daniel's obohacený pravým medem z Tennessee. Kvalita a charakter Honey Tennessee je v souladu s tradicí Jacka Danielse. Milovníci této této značky budou jistě velmi příjemně překvapeni netradičním...
Tento likér pochází z Finska, které je známé pro své chladné podnebí a poněkud podivné zvyky, jako je ponoření se do ledové vody po saunování při 100 °C. Je také domovem doslova nejchladnějšího likéru na Zemi, který je kombinací čerstvé máty peprné a lahodné čokolády.
Grand Breuil VS Cognac je unikátní svou lehkostí, svěžestí a čerstvostí. Je to harmonická směs ovocných tónů typických pro hrozny rostoucí v oblasti Cognac, s jemným květinovým aroma.
Grand Breuil VSOP Cognac je bezpochyby jeden z nejlepších ve své třídě. Extrémně měkký, jemný a lehký, odhaluje výrazné tóny měkkého červeného ovoce a vanilky. Zvědaví znalci mohou také odhalit jemnější a komplexní aroma, jako jsou broskve a kandovaný zázvor.
Tatra Tea Coconut Liqueur je obohacený o kokosové extrakty, které mu dodávají velmi silnou sladkost a nádhernou vůni. Chuť likéru harmonicky zjemňují výtažky z bílého čaje.
Španělská brandy, vyráběná metodou solera ve věku 25 let. K zrání se používají malé americké sudy z bílého dubu ve kterých předtím zrálo Pedro Ximenes a Oloroso sherry. K výrobě se používá nejlepší víno z nejlepšího vinařského regionu Jerez de la Frontera.